Setari Cookie-uri

Netflix prezinta trailerul oficial din Sky Rojo: Sezonul 2

Trailerul oficial din Sky Rojo, sezonul 2, este aici.

Netflix lansează trailerul oficial al celui de-al doilea sezon al Sky Rojo. Adrenalina, acțiunea și esența latină vor reveni în postura de protagoniști în cele 8 noi episoade, ce vor fi lansate la nivel global pe 23 iulie, doar pe Netflix.

În acest sezon vom vedea cum Coral, Wendy și Gina sunt mai unite ca niciodată. Rolurile se vor schimba și acum vânătorii se transformă în pradă: fetele caută răzbunare indiferent de cost. Romeo, Moises și Christian continuă să încerce să le prindă, dar spre deosebire de fete ei încep să vadă diferențe între ei și loialitatea lor unul față de celălalt începe să pocnească de la încheieturi.

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

Citește și:

Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.