Setari Cookie-uri

Adevarul este ca oamenii te vor parasi 

Oamenii vor intra si iesi din viata ta din anumite motive. Acesta este un rezultat al relatiilor umane. Atata timp cat alegem sa ramanem fiinte sociale conectate cu ceilalti prin prietenie si dragoste vom continua sa experimentam finaluri si despartiri. 

Unii dintre noi suntem mai sensibili si mai afectati de finalul unei relatii. O despartire poate provoca daune grave asupra sanatatii noastre mentale, aceasta fiind adesea confuza si foarte dureroasa.

Fiecare suflet stie o persoana care pare mai putin afectata, care reuseste sa depaseasca mai usor o despartire si nu experimenteaza aceleasi sentimente de pierdere si de durere. Astfel de persoane par sa se concentreze asupra eliberarii si sa mearga mai usor pe drumul lor. Poate ca acesta este scutul lor protector pentru a evita durerea si pierderea sau poate ca nu sunt atat de atasati ca restul oamenilor.

Toate finalurile sau despartirile cu prietenii apropiati sau iubiti au fost destul de traumatizante pentru mine. In mintea mea, oamenii trebuiau sa ramana in viata mea, sa rezolve lucrurile pentru ca ne iubeam, pentru ca aveam atat de multe amintiri impreuna, atat de multa istorie. Daca ai crescut fiindu-ti teama de abandon, probabil ca esti foarte sensibila la ideea ca oamenii te parasesc si presupun ca trebuie sa stii de ce fac asta.

Citește și:

Sunt atat de multe motive pentru care oamenii decid sa mearga mai departe cu viata lor. Nu putem vedea viata prin ochii altora, insa putem incepe sa ne dezvoltam propria constiinta de sine si sa ne reglam propriile emotii atunci cand apar aceste situatii.

Cand o persoana trece printr-o despartire ce nu are sens, aceasta ajunge sa se lupte non stop cu intrebarea "De ce?". Daca nu stii de ce, sansele sunt sa nu afli niciodata raspunsul. Stiu ca este greu. Insa trebuie sa accepti.

Nu iti folosi niciodata energia incercand sa intelegi nevoia unei alte persoane de a pleca. Invata, in schimb, arta de a renunta la lucruri care nu au fost destinate pentru tine. In loc sa cauti raspunsuri pe care nu le vei afla niciodata, incearca mai degraba sa schimbi pagina. Actioneaza cu maturitate si intelege ca toate relatiile se schimba dramatic sau se termina la un moment dat.

Citește și:

Motivul pentru care se intampla asta nu mai conteaza. Tot ce conteaza este sa nu ramai prinsa in trecut. Accepta ce s-a intamplat, gaseste puterea de a te ridica de la pamant si de a merge mai departe si ai incredere ca viitorul tau va fi unul frumos si ca toata aceasta durere va disparea. Nu lua personal ce s-a intamplat. Rareori este vorba despre tine....

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.