Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 iunie - 4 iulie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de a îi ajuta pe toți

Nu mai încerca să salvezi oameni ce nu vor să fie salvați. Îndreaptă-ți, mai degrabă, atenția asupra propriei persoane. Fă lucruri frumoase pentru tine. Redescoperă-te. Iubește-te. Fă-ți inima fericită. Este momentul să ai mai multă grijă de tine și atât.

Fecioară - Trebuie să renunți să mai privești în trecut

Tot ce s-a întâmplat este de domeniul trecutului. Nu mai poți schimba nimic și nici nu mai poți da timpul înapoi. De aceea este foarte important să accepți tot ce s-a întâmplat, să închizi capitolul, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta.

Balanță - Trebuie să renunți la dorința de a le avea pe toate

Nu, în viață nu le poți avea pe toate. Iar când vei reuși să ai ce îți dorești, o vei lua de la capăt și îți vei dori alte lucruri. Învață să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat în viață. Dă-ți seama de ce te face fericită și învață să apreciezi simplitatea.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama de a fi rănită

Dărâmă zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-le oamenilor să intre în viața ta și să aducă fericire cu ei, să îți arate că nu toate sufletele sunt meschine și rele și lasă-i să aibă grijă de tine. Nu te mai teme de nimic.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.