Setari Cookie-uri

Ed Sheeran lanseaza un single nou, Bad Habits

Ed Sheeran revine în forță cu noul său single, “Bad Habits” disponibil acum pe toate platformele de streaming, însoțit de un videoclip regizat de Dave Meyers.

comunicat de presa: După turneul extins pe care l-a susținut pentru promovarea albumului "Divide", Ed Sheeran a luat o pauză pentru a petrece mai mult timp cu familia, iar "Bad Habits" marchează oficial întoarcerea sa în lumina reflectoarelor. Sheeran este un artist condus de nonconformism, iar lansarea de astăzi o dovedește. Noul single are un sound neașteptat, uptempo, nelipsind și sunetul chitării care l-a facut celebru, de o energie extraordinară care pare că se va transforma în soundtrack-ul verii. Ed a scris și a produs "Bad Habits" alături de colaboratorii săi, Johnny McDaid (“Shape of You”) și FRED ("No.6 Collaborations Project").

În videoclipul regizat de Dave Meyers (care a mai lucrat și cu Billie Eilish sau Kendrick Lamar) îl putem urmări pe Ed într-o ipostază inedită, dezvăluindu-și un alter ego de vampir care petrece o noapte nebună alături de un grup de personaje asemănătoare, iar la final, la răsăritul soarelui, se metamorfozează în el însuși.

Citește și:

“Este grozav să revin cu noul meu single. Mi-am dorit ca în videoclip să joc un personaj inspirat dintr-o lume fantastică și m-am decis asupra vampirilor. A fost foarte distractiv să intru în pielea personajului, mai puțin scenele filmate la înălțime (asta nu a mai fost distractiv). Enjoy!”, a declarat Ed Sheeran.

Pentru a celebra noua piesă, Ed susține un concert live din Ipswich Town special pentru show-ul UEFA Euro 2020 difuzat exclusiv pe platforma Tik Tok. În prezent, Ed Sheeran lucrează din plin la înregistrarea unui nou album.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.