Setari Cookie-uri

15 Lucruri care îți irosesc timpul și viața. Câte bifezi din această listă?

Iată care sunt acele lucruri inutile cu care îți irosești timpul: 

1. Oricare moment din viață care nu te face să trăiești în prezent. Nu plânge prea mult pentru trecut, a fost. Nu te stresa prea mult pentru viitor, încă nu a sosit.

2. Regretele de orice fel. Nu trebuie să te lași definită de lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai făcut. Nu te lăsa controlată de regret.

3. Orice gânduri care aduc ură în sufletul tău. Tratează-i pe toți cu bunătate și respect - chiar și pe cei care nu sunt politicoși cu tine.

4. Resentimentele. Ele nu sunt calea fericirii. Nu ierți oamenii pentru că ești o fire slabă, îi ierți pentru că ești suficient de puternică încât să știi că oamenii greșesc.

5. Greșelile altor oameni. Uneori oamenii buni fac alegeri nepotrivite. Nu înseamnă că sunt răi - înseamnă că pur și simplu sunt oameni.

Citește și:

6. Așteptarea momentului perfect. Nu poți aștepta întotdeauna momentul perfect. Uneori trebuie să îndrăznești să îl faci tu așa cum vrei să fie.

7. Toate fricile ce te țin în spate. Frica este un sentiment, nu un fapt. Îndrăznește să te schimbi și să crești. Îndrăznește să ai încredere în tine.

8. Dorința de a încerca să îi impresionezi pe toți. Nu trebuie să te placă toți oamenii și nici tu nu trebuie să îi placi pe toți. Indiferent de modul în care trăim, cineva va fi dezamăgit.

9. Oamenii care doar te folosesc și te manipulează. Nu te lăsa folosită. Nu îți pierde propria voce.

10. Un drum care nu pare să fie al tău. Viața trebuie savurată, nu suportată. Succesul în viață este pentru cei care sunt entuziasmați de fiecare călătorie.

Citește și:

11. Îți faci griji de ce crede și spune lumea. Nu lua lucrurile prea personal. Rareori oamenii fac lucruri din cauza ta - ei fac lucruri din cauza lor.

12. Te gândești la cine ai fost sau la ce ai avut în trecut. Nu ești aceeași persoană ca acum un an, o lună sau o săptămână. Întotdeauna crești. Experiențele nu se opresc niciodată.

13. Te compari cu alți oameni. Poți avea o viață îngrijorându-te de ce au alții și nu ai tu, însă asta nu te va ajuta cu nimic. Nu îți va aduce niciun strop de fericire.

14. Distragerile care te țin departe de momentele speciale alături de oamenii speciali. Investește timp și iubire în oamenii la care ții.

15. Toată drama din jurul tău. Îndepărtează-te de negativitate. Concentrează-te asupra lucrurilor pozitive și, în scurt timp, cele negative nu vor mai fi atât de importante pentru tine.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.