Setari Cookie-uri

Aceste citate ale lui Keanu Reeves ne învață ce este cu adevărat important în viață

Iată câteva dintre cele mai frumoase citate ale lui Keanu Reeves care să ne ajute să învățăm ce contează cel mai mult în viață.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Starul nu a avut o viață tocmai ușoară, ci din contră - aceasta l-a pus la pământ de nenumărate ori, însă el a găsit puterea de a se ridica de la pământ și de a merge mai departe. Tatăl actorului și-a părăsit familia când Keanu avea doar 3 ani, sora să a fost diagnosticată cu leucemie, logodnica i-a murit într-un accident de mașină.

Indiferent de momentele prin care a trecut, actorul a reușit să uimească lumea cu curajul lui de a face față problemelor adevărate din viață și cu dorința de a iubi viața și de a se bucura de ea cu toată ființa lui.

Am adunat cele mai frumoase citate ale lui Keeanu Reeves care ne vor învăța ce este cu adevărat important în viață:

1. Nici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile marii. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-va de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.

Citește și:

2. Dacă poți să faci o femeie să radă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.

3. Nu vreau să fac parte dintr-o lume în care a fi bun este o slăbiciune.

4. Trebuie să-ți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezeșți dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești.

5. Când te trezeșți dimineața gândește-te ce privilegiu prețios este să fii în viață, să respiri, să gândești, să te bucuri – și apoi fă ca acea zi să conteze!

6. Iubește-ți viața chiar și atunci când treci prin perioade dificile.

7. Fii cine ești și spune ceea ce simți, fiindcă aceia care se supără nu contează, iar cei care contează nu se supără.

8. Fiecare bătălie din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele dificile, ele nu pot decât să te facă și mai puternic.

Citește și:

9. Poate ai 21 de ani sau 65. Astăzi este tot ceea ce ai cu siguranță. Fii prezent! Nu aștepta să te bucuri de viață doar după ce obții acel job și acea promovare sau faci X dolari. Nu aștepta să repari relații sau să îți faci noi prieteni. Nu îți amâna viața pentru muncă.

10. Nimeni nu știe că în urmă cu ceva timp eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimănui. M-am văzut nevoit să lupt singur ca să ies din acel loc. Persoana care mă ținea departe de fericire eram chiar eu. Fiecare zi contează, fiecare zi este prețioasă, așa că haideți să o tratăm că atare.

11. ÎNTREAGA MEA VIAȚĂ VOI FI ÎNDRĂGOSTIT DE IUBIRE. Respir pentru iubire.

12. Fă pași de uriaș sau pași de bebeluși – depinde de tine, dar fă ceva, orice! După cum spunea Anthony Robbins mereu – Dacă te simți blocat sau te simți dezamăgit în legătură cu ceva, începe prin a acționa. Acea mișcare va crea o reacție în lanț.

Citește și:

13. Când te trezești dimineața, adu mulțumiri luminii, vieții tale, puterii tale. Oferă mulțumiri pentru mâncarea ta și pentru plăcerea de a trăi. Dacă nu găsești niciun motiv pentru a oferi mulțumiri, greșeala e în tine.

14. Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sărbătorim astăzi. Haideți să o trăim astăzi!

15. Nu renunța. Munca ce ai depus-o din greu își va arăta roadele, ține-te de ceea ce faci indiferent cât de greu ar fi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.