Setari Cookie-uri

4 raspunsuri potrivite atunci cand incerci sa ajuti, dar gestul tau nu este apreciat

Chiar daca intentiile tale sunt cele mai bune, se poate intampla ca, uneori, actiunile sa nu fie chiar cele mai potrivite.

Ai vrut sa o ajuti pe prietena ta oferindu-i cel mai bun sfat la care te-ai putut gandi, insa ea nu a apreciat gestul si s-a suparat pe tine. Ai vrut sa o linistesti spunandu-i ca totul va fi bine, insa ea mai degraba s-a enervat.

Cu siguranta, te-ai regasit in rolul descris mai sus macar de cateva ori. Adevarul este ca, desi ai intentii bune, felul in care simti sa actionezi nu este intotdeauna cel mai potrivit si cel mai benefic pentru persoana de langa tine. Iar cand efectele actiunilor tale deranjeaza, nu trebuie sa te frustrezi sau sa te enervezi, la randul tau. In schimb, poti face lucrurile de mai jos. Iata 4 raspunsuri potrivite atunci cand ai intentii bune, dar acestea nu au fost primite bine

1. Inlocuieste „Eu incercam doar sa te ajut” cu „As putea sa te ajut altfel?”. Cand ai intentii bune si chiar incerci autentic sa fii de folos, te poti simti ranita atunci cand persoana cealalta aparent nu apreciaza gestul tau.

Citește și:

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.