Setari Cookie-uri

Alvaro Soler lanseaza single-ul Manana, featuring Cali Y El Dandee

Alvaro Soler lanseaza piesa "Manana", in colaborare cu Cali Y El Dandee, melodie care se va regasi si pe albumul "Magia", care va fi public pe 9 iulie.

comunicat de presa: "În 2019, eram doar cam obosit. Sunt infinit recunoscător pentru lucrurile pe care am putut să le experimentez, dar am avut nevoie de puțin timp pentru a dobândi alte experiențe și apoi totul s-a schimbat. Pandemia a prelungit timpul liber. Pentru materialul MAGIA nu numai că am scris mai multe melodii decât oricând, dar am avut și timp să le produc eu. Unele melodii au fost scrise acum câțiva ani, unele sunt noi, dar pentru toate, acum este momentul potrivit.
A existat o atentie deosebita pentru detalii in "Manana", am lucrat intens si am incercat diferite forme ale piesei in studio. Ma bucur de colaborarea cu Cali Y El Dandee si sunt nerabdator ca toata lumea sa asculte melodia pe platformele de streaming, dar si live in concerte, in curand.", declara Alvaro.

Citește și:

Cali Y El Dandee, duo-ul latin columbian, cunoscut pentru amestecul lor unic de pop urban și reggaeton, a adunat o mulțime de hituri de platină și aur, pentru melodii ca „Por Fin Te Encontré” sau „Yo Te Esperaré”, în timp ce Mauricio Rengifo alias Dandee a colaborat ca producator pe hitul "Despacito", a lui Luis Fonsi.
Doza dublă de expertiză latină, combinată cu sensibilitățile pop spaniole, face din MAÑANA un cocktail muzical interesant.

"Mi-am dorit foarte mult această caracteristică pentru melodie, pentru că pentru mine s-a creat un cerc complet. CALI Y EL DANDEE sunt compozitori și producători incredibili a căror muzică o ascult de mult timp. Există ceva special la MAÑANA - uneori simți o magie specială în cântece și acesta este cazul aici.", a adaugat Alvaro Soler.

"MAGIA" nu este doar titlul albumului, ci și titlul a fost și primul single oficial, care a fost deja ascultat de 50 de milioane de ori și întruchipează tema centrală a acestui nou capitol pentru Alvaro Soler. Albumul "Magia" va fi lansat pe 9 iulie 2021 si va include pe langa single-urile "Magia" si "Manana", multe melodii noi la care a lucrat Alvaro in ultima perioada.

În doar patru ani, muzicianul spaniol-german, care a trăit, printre alte locuri, la Tokyo, și vorbește șase limbi, a primit mai mult de 80 de discuri de platina si aur, a vândut două milioane de albume și are peste 4,5 miliarde de stream-uri pe toate platformele.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.