Setari Cookie-uri

Ai grija de tenul tau in aceasta vara cu cele mai bune produse de la NAIF

Produse naturale, fara ingrediente chimice, 100% vegane si prietenoase cu oceanul si planeta. 

comunicat de presa: Vara este aici. Odata cu cresterea temperaturii, pielea ta incepe sa ceara si mai multa protectie - cum iti dai seama? Este mult mai uscata, apar eruptii pe corp, acnee incapatanata, arsuri pe piele din cauza Soarelui. Asadar, este esential sa ai mai multa grija de ea decat o faci de obicei pentru a o feri de problemele nedorite aparute vara. Cum poti face asta? Iti spunem in cele ce urmeaza.

NAÏF este o companie cu certificat B-Corp. Aceasta inseamna ca Naïf s-a angajat sa contribuie la crearea unei lumi mai bune atunci cand vine vorba de impact social, responsabilitate, transparenta si durabilitate. Toate produsele Naif sunt naturale, durabile si vegane. Nu contin ingrediente chimice precum uleiuri minerale, conservanti chimici sau substante chimice dure. Ambalajul nu contine plastic si este realizat din trestie de zahar, deci este bio-degradabil. Impreuna cu Fundatia Plastic Soup, Naïf contribuie cu mandrie la cresterea gradului de constientizare a efectelor plasticului asupra naturii.

Citește și:

Cum ai grija de pielea ta in aceasta vara? Foloseste produse naturale, fara ingrediente chimice, 100% vegane si prietenoase cu oceanul si planeta

1. Curata-ti fata pentru a elimina excesul de sebum

Vara, tenul gras poate deveni si mai gras. Foloseste un produs care sa te ajute sa iti cureti fata in profunzime, sa elimini toata murdaria, excesul de sebum si impuritatile.

Gelul de curatare de la Naif curata pielea si indeparteaza complet reziduurile de machiaj. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele. Ingredientele de baza ale produsului sunt uleiul natural de in si cel de floarea-soarelui. In momentul in care intra in contact cu apa, gelul se transforma intr-o formula laptoasa, curatand astfel pielea fara sa o usuce.

gel de curatare fata

2. Exfoliaza mai des tenul in perioada verii

Foloseste un exfoliant pentru fata cel putin de doua ori pe saptamana pentru a indeparta celulele moarte si a elibera porii de toate impuritatile. Maseaza delicat scrubul cu o miscare circulara si asigura-te ca exfoliezi nu doar fata, ci si buzele, gatul si zona decolteului.

Citește și:

Exfoliantul pentru fata de la Naif curata foarte bine tenul, indepartand celulele moarte ale pielii. Acesta este primul produs cosmetic de acest gen care foloseste granule naturale de calcit, fiind delicat pentru piele si bun pentru mediu.

Exfoliantul este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil. Nu contine conservanti chimici, este doar cu ingrediente naturale si blande. 100% vegan. Ambalajul produsului este unul durabil, realizat din trestie de zahar.

exfoliant ten

3. Pastreaza-ti pielea hidratata

Hidratarea este esentiala in orice moment din timpul verii. Foloseste o crema hidratanta atat dimineata, cat si seara, imediat dupa curatarea tenului.

Crema hidratanta pentru zi de la Naif este bogata in antioxidanti si protejeaza impotriva daunelor aduse mediului. SPF6 natural derivat din extract de rosii. Uleiurile naturale de avocado si migdale, amestecate cu ulei de in, mentin pielea sanatoasa si hidratata.

Citește și:

crema zi hidratanta

Crema de noapte hranitoare de la Naif este special creata pentru a calma pielea si a regla hidratarea acesteia pe timpul noptii. Aceasta este realizata doar din ingrediente naturale precum ulei de migdale dulci, extract de macadamia si unt de shea.

crema ten noapte

Un alt sfat: pulverizeaza apa termala pe fata in timpul zilei.

4. Foloseste crema cu protectie solara

Razele UVa si UVB pot fi foarte dure cu pielea. Pe langa faptul ca pot arde pielea, acestea pot provoca imbatranirea prematura, pot duce la aparitia petelor pe piele, a liniilor fine si a ridurilor.

Crema cu protectie solara pentru fata de la Naif este potrivita chiar si pentru cea mai sensibila piele. Cu filtre UV naturale, minerale pe baza de oxid de zinc (non-nano), crema protejeaza instantaneu fata de razele UV daunatoare si incetineste procesul de imbatranire a piele. Crema se aplica usor, datorita uleiurilor naturale nu lasa un strat alb si este rezistenta la apa.

Citește și:

crema protectie solara spf

Mai multe detalii despre NAIF:Naïf schimba lumea ingrijirii personale oferind cea mai naturala gama de produse pentru ingrijire a pielii. Naïf crede ca toti consumatorii ar trebui sa poata face cumparaturi intr-un mod naiv. Fara griji, fara a fi indusi in eroare de afirmatii inselatoare si ingrediente daunatoare pentru oameni sau natura; cu ingrediente naturale, ambalaje naturale ai aspect natural, pentru ca oamenii naturali sa se bucure de o zi naturala.

Descoperiti gama de produse de ingrijire Naïf pentru intreaga familie, atat pentru copii cat si pentru adulti si viitoare mamici, pe catenlunasinstele.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.