Setari Cookie-uri

Daca nu te poate iubi asa cum esti, atunci lasa-l sa plece

Nu ii permite sa iti distruga sufletul. Nu il lasa sa te schimbe. 

El nu este langa tine pentru a te completa. Nu ai nevoie de nicio completare, esti deja intreaga. Ai fost intreaga inainte de a il cunoaste si vei fi intreaga si fara el.

El nu este langa tine pentru a te face fericita. Esti deja fericita. Nu ai nevoie de un barbat in viata ta care sa iti puna zambetul pe buze. Ai fost fericita inainte de a il cunoaste si vei fi fericita si fara el.

Nu ii permite sa te schimbe. Nu il lasa sa se joace cu mintea ta. Nu il lasa sa incerce sa scoata bucati din tine pentru a te modela dupa bunul lui plac. Nu esti un manechin.

Tu esti tu. Compusa din piese atat de mici si elaborate incat majoritatea oamenilor nu le vor vedea niciodata pe toate. Si asta este in regula. Poate ca este mai bine asa.

Nu ii permite sa priveasca imaginea de ansamblu si sa spuna ca te cunoaste. Trebuie sa sape mai adanc pentru a afla cine esti cu adevarat. Nu esti perfecta. Nu exista perfectiune. Insa esti minunata in imperfectiunea ta. Ai rani in suflet si cicatrici care spun povesti incredibile. Nu toate acestea sunt cunoscute. Nu toate acestea sunt vizibile.

Citește și:

Nu lasa pe altcineva sa iti spuna care va fi viata ta. Nu ii permite sa preia fraiele viitorului tau. Nu ii permite sa te transforme in ceva ce nu vrei sa fii.

Sa traiesti pentru totdeauna cu cineva care nu te face fericita este un adevarat chin. Draga mea, aceasta este ziua in care iti dai seama cine esti cu adevarat. Aceasta este ziua in care te iubesti pentru ceea ce esti si alegi sa nu mai permiti nimanui sa iti spuna cum sa iti traiesti viata.

Daca simti ca nu este ce trebuie si ca el face tot posibilul sa te schimbe, atunci cel mai probabil nu este barbatul potrivit pentru tine. Da, esti optimista ca va fi bine, dar vrei sa fii cu cineva care nu te iubeste pentru ceea ce esti si intotdeauna incearca sa modifice ceva la tine?

Daca nu te poate iubi asa cum esti, atunci lasa-l sa plece. Lasa-l sa isi construiasca viata alaturi de o femeie care se potriveste stilului lui de viata, iar tu fugi fara sa mai privesti inapoi. Meriti mai mult. Mult mai mult.

Citește și:

foto main Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.