Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (12-18 iulie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Trebuie să accept schimbările din viața mea și singurul lucru pe care trebuie să îl fac este să fiu pregătită pentru asta.

Mantră pentru ziua de marți:

Cu cât sunt mai liniștită cu atât devin mai puternică. Pacea din interior duce la un progres real, semnificativ la exterior.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Fericirea nu începe când acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se întâmplă fix acum, când mă bucur de tot ce am, când trăiesc în prezent.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, care apare din decizia mea de a mă ridica deasupra dramei și a distragerilor care oricum nu contează.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi încerc să văd mai departe de țipete și frustrare. Astăzi încerc să văd direct în sufletele oamenilor. Aleg să îi iubesc pentru ceea ce sunt, să îi accept cu toate defectele și să le ofer iubirea pe care o merită.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi îmi deschid mintea către oportunitățile nelimitate din jurul tău. Ele sunt peste tot și eu aleg să le văd și să mă bucur de ele.

Mantră pentru ziua de duminică:

Astăzi aleg să fac ceva mărunt pentru un vis de-al meu. Astăzi aleg să preiau controlul și să merg pe acest drum. Puțin câte puțin și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Citește și:

foto main Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.