Setari Cookie-uri

11 Lucruri simple pe care să începi să le faci pentru fericirea ta. Începe de astăzi 

O singură persoană în această lume te poate face fericită și îți poate schimba viața. Ghicești cine este această persoană? 

Da... tu ești! O singură persoană în această lume te poate face fericită și îți poate schimba viața. Ghicești cine este această persoană?

Există o legătură incredibilă între modul în care alegem să ne trăim viața și fericirea de care ne bucurăm zilnic. Există alegeri pe care le faci în fiecare zi și care par că nu ar avea nicio treaba cu fericirea ta, însă care au un impact dramatic asupra modului în care te simți mental și fizic.

De obicei fericirea sau nefericirea nu este legată de lucrurile pe care le ai, nici de locurile în care ești, nici de trecutul tău... ci de modul în care vezi tu viața și cum alegi să o trăiești.

În societatea de astăzi este foarte simplu să treci cu vederea unele dintre cele mai mici și mai simple lucruri care pot schimba radical nivelul de fericire și împlinirea generală în viață.

Citește și:

Iată cele mai mărunte și importante lucruri pe care să le faci pentru a fi cu adevărat fericită:

1. Învață să fii din nou un om cu suflet bun. Acordă atenție oamenilor din jurul tău, ajută-i atunci când au nevoie, ascultă, zâmbește.

2. Începe să filtrezi tot mai mult zgomotul din viața ta. Fii atentă cui îi dai microfonul. Nu asculta pe cel care are cel mai gălăgioasă poveste. Ascultă-l pe cel care spune povestea adevărată.

3. Începe să faci alegerile potrivite. Dacă nu îți place o parte din viață ta, este timpul să începi să modifici lucrurile și să faci alegeri mai bune. Începe de acum.

4. Începe să fii mai productivă decât să fii ocupată. Există o mare diferența între a fi ocupată și a fi productivă.

5. Dedică-ți timp activităților care îți pun zâmbetul pe buze. Contează foarte mult ce faci zi de zi. Află ce te ajută să te relaxezi, găsește-ți pasiunile adevărate.

Citește și:

6. Învață să fii prezența. Permite gândurilor din trecut să părăsească mintea ta. Trăiește clipa de acum. Fii prezentă aici și profită de momentul din fața ta.

7. Înlocuiește grijile cu acțiuni pozitive. În loc să îți faci griji, fă un pas în spate, analizează situația și caută soluții eficiente pentru a depăși situația în care te afli.

8. Permite-i iubirii să lupte cu frica ta. Există doar două energii la baza experienței umane: iubirea și frica. Frica te distanțează de ce îți dorești de la viață. Iubirea atrage tot ce îți dorești.

9. Începe să faci ce simți că este bine pentru tine - chiar dacă uneori nu este cea mai ușoară opțiune.

10. Învață să nu te mai compari cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care ești în competiție ești tu. Și atât.

Citește și:

11. Învață să oferi iubire fără să ai așteptări de la oamenii din jurul tău. Spune-ți că nu toți oamenii pot oferi atât de multă iubire pe cât oferi tu. Și asta este în regulă.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.