Setari Cookie-uri

AURORA a revenit cu single-ul Cure For Me

Artista de origine norvegiana, Aurora, cunoscuta la nivel mondial pentru hitul "Runaway", a revenit cu single-ul "Cure For Me"

comunicat de presa: Piesa va fi lansată internațional pe Apple Music 1 la ora 5pm BST, împreună cu un interviu cu Zane Lowe. AURORA va apărea, de asemenea, pe coperta internațională a playlist-ului New Music Daily.

Scris în Australia de către cântăreața de muzică pop, cântecul vorbește despre renunțarea la rușine și ignorarea celor ce nu cred în tine. Piesa upbeat încurajatoare se deschide cu vocea blândă, dar puternică a AUROREI și se îndreaptă către un refren „întunecat”.

Videoclipul piesei este regizat de catre Aurora si Fill In Productions.

Referitor la Cure For Me, AURORA a explicat, “Câteodată am impresia că toată lumea încearcă să te convingă că este ceva greșit cu tine. Și, din păcate, de cele mai multe ori oamenii chiar cred că acest lucru este adevărat. Este înfricoșător cât de ușor este pentru cineva să te convingă că nu ai dreptate. Sau că ești prea emotiv, prea ciudat, și niciodată suficient de bun. Și cred că este timpul să ignorăm acele voci. Pentru că, sub nicio formă, nu ar trebui să te lași convins de cineva că nu meriți ceva din cauza felului în care arăți, te comporți, crezi sau iubești. Ar trebui să avem dreptul să fim oameni. Și nu avem nevoie de un leac pentru asta.”

AURORA a dovedit că este o triplă "amenințare"; cântăreață, compozitoares și producătoare, de când s-a lansat în 2015 cu EP-ul ei de debut, Running With The Wolves. De atunci, AURORA a adunat peste 20 de milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, 2.5 miliarde de stream-uri și peste 1 milion în vânzări la nivel global.

Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima data chemarea de a sta singură si a compune la vârstă de șase ani; deja când avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai tarziu si la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart în U.K. pentru prima data și a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cântec international care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat și în topurile Spotify Global Top 20 și top 5 al Global Shazam.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.