Setari Cookie-uri

DARA lanseaza single-ul Thunder, alaturi de Universal Music Romania

Cântăreața a fost anunțată drept noul antrenor Vocea Bulgariei 2021

comunicat de presa: Superstar-ul din Bulgaria, DARA, ia vara cu asalt cu noul ei single „Thunder”. Single-ul modern cu vibe de anii 80 a fost compus chiar de către artistă, împreună cu duo-ul compozitor KU3E - Chris Young (Kylie Minogue, Jason Derulo, Lionel Richie, Rod Stewart, Ella Eyre, VIZE) & Mats Koray Genc, dar și cu tânărul și promițătorul producător bulgar Vitali Ezekiev.

În urmă cu câteva zile, DARA a primit două nominalizări la Bulgarian Annual Music Awards pentru „Best Female Artist” și „Video of the Year” pentru „Ai Ai”, și a fost anunțată drept unul dintre noii antrenori la Vocea Bulgariei 2021.

„Thunder” apare public dupa hitul „Cold as Ice”, care a fost pe locul #13 în YouTube Trending Bulgaria, #14 în Shazam Bulgaria, a petrecut 15 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay și a fost adăugat în playlist-urile NMF din Rusia și Ucraina. Piesa anterioară a DAREI, „Ai Ai”, a debutat pe locul #7 în Apple Music Bulgaria, #13 în Spotify Bulgaria și a fost timp 6 săptămâni cel mai dfiuzat cântec la radio și TV, precum și 16 săptămâni consecutiv în TOP 10 al Bulgarian Official Airplay.

Citește și:

Rebelă și determinată, DARA este în fruntea industriei muzicale în Bulgaria. Cu vocea ei distinctivă, stilul atrăgător și carisma irezistibilă, artista este recunoscută drept unul dintre principalii „trend-setteri” în Balcani și cel mai iubit star al Bulgariei. Făcând parte din cea mai mare casă de discuri din Bulgaria, Virginia Records, artista a acumulat un total de 4,4 milioane de stream-uri pe Spotify până în momentul prezent și peste 70 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Toate piesele ei au ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart în Bulgaria.

Dara a debutat în 2016 cu piesa „K’vo Ne Chu”, care a ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart. În 2017, DARA a primit premiul pentru „Best Female Artist” la Bulgarian Annual Music Awards. De atunci, cariera ei a fost într-o continuă și accelerată creștere, atât local, cât și internațional. Hit-urile ei din 2020 „Ai Ai” („Fire”) și „MAMACITA” demonstrează că artista este un fenomen pop, cu multe recorduri la activ și adorat de public.

Citește și:

    DARA a lucrat cu producători de top, precum Jungleboi (ZAYN, Rihanna, G-Eazy, will.i.am., Craig David, R3HAB), Chris Young, Yoad Nevo, faimosul producător român Monoir și mulți alții.

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Iulie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.