Setari Cookie-uri

Așteaptă iubirea pe care o meriți

Iubirea pe care trebuie să o aștepți este genul de iubire care merită această așteptare lungă și dureroasă. Este cea care te va face mai fericită că niciodată. Este cea care va merita fiecare lacrimă vărsată. Este cea care îți va arăta ce înseamnă să iubești și să fii iubită.

Aceasta este iubirea pe care trebuie să o aștepți. Nu este timidă, nici ezitantă. Nu ar trebui să simți niciodată că este ceva forțat. Ar trebui să te facă să te simți ca acasă.

Iubirea pe care o meriți este rară. Apare doar din când în când. Dar ai răbdare. Rămâi cu sufletul deschis și nu înceta niciodată să crezi că o vei găsi.

Iubirea pe care trebuie să o aștepți este incredibil de colorată. Este precum un curcubeu ce luminează cerul senin după o furtună întunecată. Este îndrăzneață, sinceră, matură. Este uimitoare. Este mai puternică decât tot ce ai simțit până acum. Este cea care vine să rămână pentru o veșnicie, să te țină de mână în momentele dificile, să lupte pentru tine atunci când tu nu mai ai putere să lupți. Ea este adăpostul tău. Este cealaltă jumătate a ta.

Citește și:

Iubirea pe care trebuie să o aștepți este genul de iubire care merită această așteptare lungă și dureroasă. Este cea care te va face mai fericită ca niciodată. Pentru că, în timp ce această iubire va fi incredibil de puternică, va fi și cea mai sensibilă. Te vei simți în siguranță, protejată și iubită necondiționat.

Iubirea pe care trebuie să o aștepți nu va fi despre asepctul fizic, carieră sau bani. Va fi despre două suflete care s-au găsit reciproc după o viață zbuciumată.

Iubirea pe care trebuie să o aștepți nu te va pune la pământ niciodată. Nu îți va frânge sufletul. Nu îți va sparge inima în bucăți.

Iubirea pe care trebuie să o aștepți este ceva care va dura întreaga viață. Va crește zi de zi și va fi mai frumoasă cu fiecare clipă. Această iubire te va ține în brațe atunci când vei avea o zi proastă. Această iubire îți va spune că totul va fi bine când tu nu vei mai putea vedea luminița de la capătul tunelului. Această iubire va lupta pentru tine când tu nu vei mai avea nicio putere.

Citește și:

Această iubire este genul de iubire care nu va înceta niciodată să își dorească să te vadă fericită, cu zâmbetul pe buze.

Iubirea pe care trebuie să o aștepți este rară. Dar se va întâmpla. Va veni la tine. Trebuie doar să ai răbdare. Să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți.

Într-o zi vei privi înapoi și vei realiza că toți acești ani de așteptare au meritat. Va fi mult mai mult decât vei spera tu. Într-o zi te vei uita la tine din trecut și îți vei zâmbi, știind pe deplin că sufletul tău nu are nicio idee despre ce urmează să vină în viața ta.

Așadar, nu te mulțumi cu mai puțin. Nu te mulțumi cu semne de întrebare. Nu îndrăzni să îți tratezi inima de parcă nu este importantă și nu merită fericirea adevărată.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.