Setari Cookie-uri

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru a treia oara părinți, pe 11 iulie, la ora 9.40 dimineața.

comunicat de presa: Cel de-al treilea fiu al cuplului s-a născut pe cale naturală, perfect sănătos, cu 3.620 kg, 51 de cm și o notă de 10 din partea dr. Anca Sultan alături de care Adela i-a născut și pe Alexandru și Andrei, primii ei băieți.

După 4 ore de travaliu, Adela Popescu a avut surpriza să constate că nașterea băiețelului ei cel mai mic s-a petrecut așa cum a prevestit, pe ploaie torențială, ca și celelalte două nașteri de până acum. ”Sunt cu adevărat fericită. Pe deplin. Obosită, dar fericită. Suntem bine amândoi, sănătoși și liniștiți unul cu celalalt. Sincer, cred că-l pup puțin cam mult, mai precis non-stop, dar eu zic că am voie acum, că suntem la început de drum☺.”, a declarat Adela Popescu, fericită și pregătită să fie mamă de trei băieți.

Citește și:

Emoțiile momentului au fost dublate de gândul că Radu Vâlcan nu a putut fi alături de ea nici pe perioada travaliului, nici imediat după naștere, așa cum s-a întâmplat pe toată perioada pandemiei, însă noile reguli impuse au permis, din fericire, într-un interval precis de timp, o vizită de 20 de minute în care ambii părinți și-au putut ține în brațe împreună copilul.

Cu toate că personajul principal și greu încercat al zilei a fost Adela Popescu, se pare că nici tăticul Radu Vâlcan nu a fost ferit de emoții, scenarii și momente memorabile:

Când am plecat, dis de dimineață, către maternitate copiii dormeau. Mama mea a rămas cu ei. Îi pregătiserăm în toată această perioadă, știau ca s-ar putea, într-una dintre zile, să nu ne găsească atunci când se vor trezi, pentru că frățiorul vrea să-i cunoască. Sau, dacă va dori să o facă în timpul zilei, vor afla când se vor întoarce de la grădiniță. Ca și în cazul lor, contracțiile puternice au început pentru Adela în timpul nopții. A fost haios că am plecat cu avariile aprinse, am și trecut pe roșu, chiar dacă la ora aceea erau doar câteva mașini în trafic, dar speram să mă oprească Poliția și să le spun că naște soția, iar ei să mă lase să trec zâmbind, așa, ca-n filme.:) Ei bine, niciun domn agent nu am întâlnit.:)) Altfel, nu am putut fi lângă ea înainte și imediat după naștere pentru că nu permite protocolul maternității, dar regulile ne-au permis o vizită de 20 de minute. Emotii, fericire, implinire. Atât.”, a povestit plin de emoții Radu Vâlcan, acum mândru tată de trei băieți.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.