Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 19-25 iulie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în următoarea săptămână.

Balanță - Merg mai departe. Cele mai importante lucruri din lume au fost realizate de oameni care au continuat să încerce și atunci când părea că nu mai există căi de reușită.

Scorpion - Nu-mi este teamă de acest capitol al vieții mele. Uneori, lucrurile urâte care se întâmplă în viața noastră ne pun chiar în fața celor mai bune lucruri care ni se poate întâmpla.

Săgetător - Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Capricorn - Îmbrățișez noile începuturi și trimit intențiile mele pozitive și gândurile mele pline de iubire către univers și către ceilalți. Ceea ce trimit se va întoarce înzecit către mine.

Citește și:

Vărsător - Îmi continui viața. Nu țin cu dinții de trecut. Mă eliberez de tot ce s-a întâmplat și învăț să mă bucur de prezent.

Pești - Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

foto main Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.