Setari Cookie-uri

COD ROȘU! JO aduce Ploaie de vară în playlist-ul tău

„Iubirea noastră e o ploaie de vară/ Și ne ține doar o seară” sunt versurile celui mai nou single al lui JO pe care îl vom fredona cu toții vara aceasta!

comunicat de presa: Așa cum ne-a obișnuit, artista ne încântă cu un summer hit fresh, despre iubirea trecătoare ce dispare la fel de repede precum apare. Piesa este despre toate experiențele ce se ivesc în mod neprevăzut în viața noastră, despre prietenii sincere, iubiri ce ne fură inima și momente spontane, toate trăite la fel de intens ca o „Ploaie de vară” într-o zi caniculară.

„Cred că toți am întâlnit dragostea aceea spontană, ce ne răscolește sufletul din prima secundă, ce ne face să visăm cu ochii deschiși, apoi treptat sau chiar brusc devine din ce în ce mai fadă. Piesa a fost creată în studiourile Ha Ha Ha Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie", povestește entuziasmată JO despre noul single.

Citește și:

O coproducție Cat Music și Ha Ha Ha Production, piesa este compusă de către Dorian Micu alături de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, producția este realizată de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, iar videoclipul este regizat de către NGM Creative.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin hiturile pe care le lansează. Anul trecut artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. A urmat apoi „Mă mai ia”, hit lansat alaturi de Juno, „Vocea ta” și „Dorul“.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.