Setari Cookie-uri

Nu întoarce spatele lucrurilor cu care Dumnezeu încearcă să te binecuvânteze

Dumnezeu crede în tine. Tu crezi în el?

Trebuie să fii dispusă să accepți aceste lucruri și să nu le mai respingi. Trebuie să fii dispusă să înduri adevărul și să porți acest adevăr în inima ta știind că meriți mai mult... și că ești capabilă să primești fericirea reală.

Ai ajuns vreodată să simți că ești atât de confortabilă cu ceva încât să ajungi să îl accepți deși nu este deloc potrivit pentru tine? Ajungi să nu mai vrei să te eliberezi pentru că ești de părere că ce ai acum este singurul lucru bun pe care îl vei primi vreodată. Crezi că nu poți obține ceva mai bun de atât, însă acest lucru este complet fals.

Ai ajuns vreodată să pui sub semnul întrebării acea persoană cu adevărat bună din viața ta? Să te gândești că nu știi ce ai făcut de te-a binecuvântat Dumnezeu cu cineva atât de incredibil. Uneori simți că este prea mult pentru tine, că nu meriți ce ai și ajungi să îl respingi pentru că îl compari cu ce a fost în trecut. Crezi că nu va funcționa niciodată sau aștepți tot timpul să îți arate că te va face să suferi - de parcă ai vrea să îi demonstrezi lui că ce crezi despre el este adevărat.

Citește și:

Este ceva nou pentru tine. Permite-i să fie.

Ne simțim incomozi în momentul în care ceva nou apare în viața noastră. Nu ne place sentimentul de tranziție și de transformare. Vrem lucruri noi, oportunități noi și oameni noi, dar ucm putem face asta dacă nu putem accepta schimbările incomode din viața noastră pentru ceva mai bun și mai frumos?

A ne simți incomod este o amenințare pentru noi. Ne este atât de frică încât credem că este greșit. Credem că nu merităm. Credem că urmează să fim răniți. Ne gândim că este prea frumos pentru a fi adevărat.

Ieșirea din zona de confort poate fi înspăimântătoare la început, însă să rămâi acolo pentru totdeauna te va distruge puțin câte puțin.

Eliberează-te de frică. Eliberează-te de trecut. Închide acea ușa dificilă. Vindecă-ți inima și mergi mai departe cu viațata. Ai în față un viitor incredibil.

Citește și:

Nu îndepărta acea persoană cu care Dumnezeu încearcă să te binecuvânteze. Nu îndepărta iubirea doar pentru că te gândești că toți oamenii sunt la fel. Nu îndepărta dragostea pentru că îți este teamă să nu ajungi să fii rănită din nou. Nu toți oamenii sunt monștri. Nu toți oamenii rănesc. Nu toți oamenii se hrănesc cu suferința ta.

Riscă și mergi mai departe. Acceptă ce ți se întâmplă. Permite-i iubirii să existe în viața ta. Deschide-ți sufletul și iubește din nou. Meriți atât de multe lucruri. Crede în tine.

foto main Katya Kovarzh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.