Setari Cookie-uri

ANTONIA prezintă I Think I Love Him, o piesă care va da dependență de la primul play!

Fanii Antoniei au motive de bucurie! Artista a revenit cu o nouă piesă care se numește ”I Think I Love Him” și care te va trimite direct pe ringul de dans.

comunicat de presa: Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, ”I Think I Love Him” este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

ANTONIA a filmat un videoclip de imagine pentru ”I Think I Love Him” în regia lui Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, “Greșesc”, ”Amya” și multe altele. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video e formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Pentru ANTONIA, vara a început oficial cu piesa ”Îmi placi tu”, lansată cu videoclip oficial, colorat și plin de energie.

Citește și:

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: ”Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, ”Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

”Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.