WILLOW a lansat albumul lately I feel EVERYTHING

WILLOW a lansat albumul lately I feel EVERYTHING

Cele 2 single-uri ale albumului, "Lipstick" si "t r a n s p a r e n t s o u l" impreuna cu Travis Barker au avut un succes imens.

comunicat de presa: "Albumul este o exprimare muzicala a incercarii de a percepe atat sentimentul de bucurie, cat si cel de furie prin compasiune si joaca" a declarat artista despre album. WILLOW a colaborat pentru noul proiect muzical cu Travis Barker, Avril Lavigne, Tierra Whack, Cherry Glazer si Ayla-Tesler Mabe. Toate melodiile au fost scrise de artista impreuna cu Tyler Cole. Retail jobs

Cele 2 single-uri ale albumului, "Lipstick" si "t r a n s p a r e n t s o u l" impreuna cu Travis Barker au avut un succes imens. Piesa cu Barker a acumulat deja peste 36 milioane de stream-uri si a intrat in Billboard Hot 100, fiind prima piesa a lui WILLOW ce reuseste aceasta performanta.

La doar 20 de ani, artista si-a petrecut jumatate din viata in industria muzicala, debutand in 2011 cu piesa "Whip My Hair". Aceasta a inceput sa lucreze la noul album in timpul pandemiei, fiind inregistrat de mai multe ori pana sa fie lansat.

Tracklist "lately I feel EVERYTHING":

t r a n s p a r e n t s o u l feat. Travis Barker

F**K You

Gaslight feat. Travis Barker

don’t SAVE ME

naïve

Lipstick

Come Home feat. Ayle Tesler-Mabe

4ever

XTRA feat. Tierra Whack

G R O W - WILLOW, Avril Lavigne feat. Travis Barker

¡BREAKOUT! feat. Cherry Glazer

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri