Setari Cookie-uri

Alexa Dragu lansează versiunea live a piesei Haos

Alexa Dragu a pregătit o nouă surpriză pentru noi. La nici o săptămână de la lansarea piesei „Haos”, artista revine cu versiunea live a piesei.

comunicat de presa: Neînfricată și plină de determinare, Alexa Dragu ne impresionează încă o dată cu vocea ei puternică și cristalină. Într-o ținută „classy but sassy”, artista interpretează piesa „Haos” alături de band-ul său, într-un decor alb, în contrast cu ținutele negre, care subliniază antiteza haos versus liniște.

Versiunea originală a single-ului „Haos” a fost lansată pe 16 iulie 2021. Piesa a fost scrisă de Alexa Dragu, iar la compoziție, artista a colaborat cu Eduard Santha și Marius Pop, care s-au ocupat și de producție. Mesajul acestei piese rezonează profund cu artista, aceasta declarând: „O piesă pe care o iubesc, e piesa mea de protest”.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.