Setari Cookie-uri

Iubirea inseamna ca esti acolo unde esti menit sa fii

Iubirea inseamna a fi o echipa. Iubirea inseamna a fi acolo unul pentru celalalt. La bine si la greu. Iubirea inseamna respect, sinceritate, maturitate, incredere. Iubirea inseamna ca esti acolo unde esti menit sa fii.

Mai multi oameni au explicat ce inseamna iubirea pentru ei. Iata cum este vazuta dragostea in functie de diverse situatii.

Pentru oamenii care nu sunt intr-o relatie...

Iubirea este siguranta: "Pentru mine, iubirea este cel mai sigur sentimente. Iubire inseamna sa ai un confident, un insotitor pe drumul vietii. Iubire inseamna sa ai cel mai bun prieten cu tine, un iubit, un partener, un sustinator, un suflet la care sa mergi de fiecare data pentru ca stii ca el va fi acolo... te va astepta."

Iubirea nu poate fi rostita: "Iubirea este un sentiment ce nu poate fi caracterizat in cuvinte. Ea se simte. Ea se demonstreaza prin actiuni si fapte."

Iubirea este despre a oferi si a lua: "Deschiderea completa si impartasirea zilnica a sentimentelor si impartirea vietii... despre asta este iubirea adevarata."

Citește și:

Iubirea este respect: "Pentru mine, o relatie sanatoasa este construita pe respectul dintre parteneri. Fiecare persoana intelege angajamentul pe care il ia fata de cealalta persoana."

Pentru oamenii care sunt intr-o relatie de un an sau putin mai mult...

Iubirea este vulnerabilitate: "Dragostea este inspaimantatoare. Dragostea inseamna sa oferi cuiva o harta a tuturor defectelor si imperfectiunilor tale si sa ai incredere in ea ca nu va abuza de aceasta putere. Si acesta poate fi un lucru atat de frumos - ajungi sa faci cel mai greu lucru pe care un om l-ar putea face vreodata, si anume sa fie vulnerabil."

Iubirea este crestere in doi: "Lucrurile nu vor fi intotdeauna grozave. Partenerul poate face lucruri care te vor supara, insa daca esti dispusa sa nu le privesti ca obstacole, ci mai degraba ca oportunitati de crestere, atunci esti cu adevarat indragostit."

Citește și:

Iubirea este egalitate: "O relatie sanatoasa este atunci cand doi oameni sunt egali intr-o relatie. Iubim in mod egal, respectam in mod egal si ne pasa in egala masura."

Pentru oamenii care sunt intr-o relatie de lunga durata...

Iubirea inseamna acceptarea defectelor: "Suntem fiinte umane, nu vom fi niciodata la fel, dar a fi rabdatori si a accepta defectele reciproce este ceva ce nu ne impiedica niciodata sa crestem in relatia de cuplu."

Iubirea este rabdare: "Nu vom fi intotdeauna de acord. De aceea compromisurile sunt importante."

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.