Setari Cookie-uri

LORDE lanseaza piesa Stoned At The Nail Salon, de pe urmatorul sau album - Solar Power

Noua piesa apare dupa melodia "Solar Power", prima melodie lansata de Lorde dupa o pauza de patru ani si care a acumulat peste 30 milioane de stream-uri in primele cinci zile de la lansare. 

comunicat de presa: Câștigătoare a premiilor GRAMMY® Award și artista premiată cu multiple discuri de platină, LORDE a lansat o nouă piesă „Stoned at the Nail Salon”. Piesa este al doilea cântec de pe mult anticipatul album, Solar Power, cel de-al treilea material discografic a lui LORDE, care va fi lansat pe 20 august. Albumul conține 12 piese și este produs de Jack Antonoff, cu care LORDE a colaborat și pentru albumul ei anterior de mare succes, Melodrama.

LORDE a declarat: „Această piesă este o reflectare asupra înaintării în vârstă, acomodării la viața de casă și întrebării dacă ai luat decizia corectă. Cred că mulți oameni încep să-și pună întrebările acestea în jurul vârstei mele și m-a ajutat foarte mult să le pun pe hârtie, cu speranța că vor rezona și cu alte persoane. Am folosit acest cântec drept un teren pe care am aruncat așa de multe gânduri…”

Lorde a interpretat piesa „Stoned at the Nail Salon”, în premieră, în cadrul emisiunii Late Night with Seth Meyers miercuri, pe 21 iulie, când l-a vizitat pe Seth pentru un takeover pe durata întregului show.

În privința albumului, LORDE a declarat: „Albumul este o sărbătorire a lumii, în starea ei naturala, o încercare de a imortaliza gândurile profunde și transcendente pe care le am când sunt în natură. Pe timp de suferință, durere de inimă, dragoste profundă sau confuzie, mă uit în natură pentru răspunsuri. Am învățat să expir și să ma conectez. Albumul este rezultatul.”

Citește și:

Pentru a onora natura, artista prezintă albumul într-un format unic: o cutie muzicală ecologică va fi disponibilă pentru cumpărare ca alternativă la un CD. Această ofertă inovatoare va conține content vizual suplimentar, note scrise de mână, fotografii exclusive, și un card de descărcare. Cardul va oferi cumpărătorilor descărcarea muzicii la calitate, doua piese bonus și acces la surprize speciale, pe parcurs.

Când a vorbit despre acest concept, LORDE a zis: „Am decis devreme în procesul realizării acestui album că vreau să creez o versiune alternativă la CD, care să fie inovatoare si ecologică. Am vrut ca această cutie muzicală să fie similara în dimensiune, formă și preț cu un CD, să fie pus alături de un CD într-un magazine, dar să fie ceva ce se deosebește și este dedicat evoluției albumului modern”.

Citește și:

Vara aceasta, LORDE a anunțat datele pentru turneul ei mondial din 2022. Turul cu peste 40 de show-uri, deja sold-out, este primul ei tur în America de Nord, din 2018 pana in prezent. Turneul începe în Nashville, pe 3 aprilie, la Opry House și se termină în Santa Barbara, la Santa Barbara Bowl, pe 7 mai.

Solar Power Tracklist:

1. The Path
2. Solar Power
3. California
4. Stoned at the Nail Salon
5. Fallen Fruit
6. Secrets From a Girl (Who's Seen It All)
7. The Man with An Axe
8. Dominoes
9. Big Star
10. Leader of a New Regime
11. Mood Ring
12. Oceanic Feeling

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.