Setari Cookie-uri

Lora și Marius Moga lansează piesa Vrei să te mint?

Lora și Marius Moga lansează piesa “Vrei să te mint?”, care are toate ingredientele pentru a fi colaborarea verii!

comunicat de presa: Vei fredona cu siguranță această piesă și o vei asculta pe repeat, vrei să te mint? După 15 ani de când se știu și au lucrat împreună în diverse contexte, LORA și Marius Moga lansează, în sfârșit, prima melodie împreună – „Vrei să te mint?”.

Cu versuri catchy și ritumuri ideale pentru o petrecere de vară, “Vrei să te mint?” este o piesă pop, care te va binedispune de fiecare dată când o vei asculta.

Piesă a fost scrisă de Marius Moga și Tomy Weissbuch, care au și compus muzica alături de Bogdan Samoilenco. Cel din urmă și Marius Moga s-au ocupat și de producția piesei, iar mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Mădălin Roșioru.

“Vrei să te mint?” este o piesă ce relatează povestea unei iubiri cu năbădăi, în care, deși cei doi implicați în relație se joacă de-a șoarecele și pisica, nu s-ar putea imagina să fie împreună cu altcineva: “Ce contează că alții mă vor? / Când ți-am zis că doar pe tine te vreau, păi te vreau”. Mai mult, acest “joc” este exact motivul care aduce sarea și piperul în relație și îi face pe cei doi îndrăgostiți să nu-și piardă interesul: “Nu mi-e frică să ne luăm în coarne, / Dar mi-e frig și ești prea hot / Baby, îmi dai frisoane”.

Citește și:

Videoclipul este regizat de Kobzzon și poate fi considerat un “epic saga”, actorii principali fiind chiar Lora și Marius Moga. În videoclip, aceștia apar în cinci ipostaze diferite, fiecare ipostază fiind reprezentată de o epocă diferită, mai precis Preistorie, Antichitate, Evul Mediu, Epoca Modernă și Epoca Contemporană. Ideea din spatele videoclipului este aceea că iubirea este singurul element ce rămâne neschimbat, indiferent de timp și spațiu. Scenele din videoclip au fost realizate prin intermediul Ireal.ro, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina.

„Nu știu câți dintre voi știți, dar Marius Moga este cel care m-a descoperit pe mine acum 15 ani. Întotdeauna m-a susținut și a avut foarte mare încredere în mine ca artist. Am învățat foarte multe de la el și mă bucur că după 15 ani, m-a sunat Marius într-o zi și mi-a spus că intră în studio să facă o piesă pentru mine. Faptul că a rezultat într-o colaborare, mă încântă și mai mult, pentru că după atâția ani de lucrat împreună și după atâția ani de prietenie, meritam o piesă împreună. Consider că jumătate din industria muzicală ar trebui să-i spună „te iubesc” lui Marius Moga. Vrei să te mint? El a fost cel care i-a lansat pe mulți dintre noi”, a declarat LORA.

Citește și:

„Mă bucur să cânt o piesă cu vibe bun de vară, împreună cu Lora! Am scris-o piesa cu Bogdan Samoilenco și Tomi Weissbuch și ne-am bucurat că i-a plăcut Lorei instant. A fost foarte fun și la înregistrarea piesei și la filmarea clipului (regizat de Kobzzon și produs de IREAL.ro) și sper să le dea oamenilor același mood fresh. ‘Vrei să te mint’ e o expresie pe care am tot auzit-o de ceva vreme și când am sunat-o pe Lora să o întreb dacă are single de vara, mi-a răspuns la fel: “N-am, vrei să te mint?”, așa că i-am zis pe loc “gata, asta e titlul”!”, a adăugat Marius Moga.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări şi ascultări pe platformele de streaming pentru piese că “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Singuri în doi”, “Cinci”, “Până în răi” sau “Soare negru”. Artista a lansat, în 2018, hit-ul “Dor să te ador”, alături de Doddy, piesă ce a adunat până în prezent 90 de milioane de vizionări pe YouTube. În 2019, artista ne-a prezentat albumul “Despre demoni şi iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe coperta o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca “Rămas bun” sau “Cinci”, până la piese noi ca “Te rog” sau “Îmi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, Lora a lansat două piese energice, “Fii tu fata” şi “E nebună românca”. La începutul anului 2020, înainte de a călători în Bali, LORA a lansat single-ul și videoclipul “Sentimentul”, iar din călătoria în Asia a venit însoţită de videoclipul piesei „O rană”, lansat la sfârșitul lunii august a anului trecut, urmând în toamnă piesa „Dacă dragostea”.

Citește și:

Marius Moga este primul roman nominalizat la premiile Grammy pentru albumul ‘Overexposed’ a trupei Maroon 5, cu piesa ‘The Man Who Never Lied’. Are peste 50 de piese care au ajuns in varful topurilor si peste 700 de piese lansate in cei 20 de ani de cariera. A cunoscut initial succesul international ca membru al trupei Morandi, primul duo romanesc celebru peste hotare, avand cea mai ascultata piesa din toate timpurile in Rusia si Ucraina, ‘Angels’. Marius a fost introdus pe lista ‘100 Mari Romani’ si a compus pentru artisti internationali, precum Train, Maroon5, Strange Talk, Sonna Rele, R3hab si Icona Pop, Fedez si multi altii. Marius Moga a infiintat DeMoga Music Label and Publishing in 2003 si, de atunci, a reusit sa lanseze zeci de artisti, producatori si songwriteri care reusesc performanta in industria muzicala romaneasca si internationala. A fost antrenor la Vocea Romaniei timp de 6 ani, iar in prezent face parte din juriul emisiunii SuperStar Romania (Idol).

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    24 Iulie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.