Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (26 iulie - 1 august)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Unele lucruri care imi ocupa mintea astazi nu ma vor afecta in cinci ani, cinci luni sau poate ca nici macar in cinci saptamani. De aceea aleg sa nu ma mai pierd in aceste probleme care nici macar nu conteaza.

Mantră pentru ziua de marti:

Ma eliberez de trecut pentru ca stiu ca singurul moment care conteaza este chiar acum. Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Calatoria mea in viata nu este o cursa, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Calatoria mea prin viata este o plimbare minunata, in care exista iubire, rabdare si dorinta de a invata, de a descoperi, de a trai cu adevarat.

Mantră pentru ziua de joi:

Am curajul sa lupt pentru ceea imi doresc. Am curajul sa nu renunt la visurile mele. Am curajul sa merg mai departe pe acest drum pentru ca stiu ca este cel potrivit pentru mine.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu pot schimba o alta persoana. Il las pe altii sa fie cine sunt, iar eu iubesc pur si simplu ceea ce sunt.

Mantră pentru ziua de sambata:

Fericirea incepe cu mine. Cu cat este mai fericit sufletul meu, cu atat mai multa fericire am de impartasit cu ceilalti. Fericirea in lume incepe cu adevarat cu mine.

Mantră pentru ziua de duminica:

Aleg sa imi vad viata miscandu-se in directii diferite, toate fiind in mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decat erau in tineretea mea.

Citește și:

foto main Cozine, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.