Setari Cookie-uri

9 Semne clare ale iubirii într-o relație adevărată

Nu le mai căuta... aceste semne îți demonstrează că există iubire adevărată în relația voastră. 

1. Te simți susținută

Ți-a demonstrat de nenumărate ori că este alături de tine necondiționat. Te sprijină în momentele dificile, se bucură alături de tine de succesul tău, te încurajează să îți urmezi visurile deoarece crede în potențialul tău.

2. Te simți apreciată

Îți mulțumește atunci când faci un gest frumos pentru tine. El observă cât de implicată ești și se asigură să îți demonstreze cum știe mai bine că ține la tine.

3. Te simți confortabil alături de el

Nu te presează niciodată să faci lucruri pe care tu nu ți le dorești. Îți permite să iei propriile decizii și respectă tot ce ai de zis. Când ești cu el, te simți tu - fără măști, fără secrete.

4. Te simți auzită

Atunci când este cu tine, îți acordă atenție deplină. Niciodată nu simți că dă din cap fără să asculte de fapt ceea ce spui. Când îi povestești ceva, este prezent trup și suflet.

Citește și:

5. Te simți în siguranță datorită lui

Știi că ar face orice pentru a te proteja și a te ajuta să te simți în siguranță - emoțional și fizic.

6. Te simți înțeleasă

Nu te va face niciodată să te simți incomod sau nesigură pe tine, ci din contră - te va fae să te simți bine cu tine. Când ești în preajma lui, simți că te înțelege din toate punctele de vedere.

7. Simți că nu ești singură

El este întotdeauna acolo pentru tine când ai nevoie de el. Ești o prioritate, așa că nu te va ignora niciodată. Este mai mult decât un iubit - este partener, prieten și coleg de echipă.

8. Te simți frumoasă

El nu te compară niciodată cu altcineva. Te vede cu cei mai frumoși ochi pentru că pentru el ești perfectă. Nu îți oferă niciodată motive pentru a te simți nesigură în privința aspectului tău.

Citește și:

9. Te simți iubită

Nu va trebui niciodată să te întrebi dacă va pleca, te va înșela sau dacă nu îi va mai păsa de tine. Știi că este îndrăgostit pentru că ți-o arată într-un milion de moduri mărunte în fiecare zi. Te face să simți că ești cea mai norocoasă persoană din lume.

foto main StockLite, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.