Setari Cookie-uri

7 intrebari non-intruzive, dar importante, de pus la primele intalniri cu un potential partener

Tocmai v-ati cunoscut, insa niciunul dintre voi nu vrea sa isi iroseasca timpul in zadar. Cum stii ca exista un potential de relatie?

Ati iesit in oras o data sau de doua ori si inca nu stii daca ar trebui sa continui sa va vedeti. Pare ca va intelegeti bine si ca exista o conexiune, insa nu esti sigura ca aveti aceleasi dorinte, valori si planuri de viitor.

Din fericire, exista cateva intrebari de pus la prima intalnire, intrebari non-invazive, dar care iti pot aduce raspunsuri decisive. Asadar, nu ezita sa le adresezi. Discutiile vor fi mult mai interesante decat cele de complezenta! Iata 7 intrebari de pus la prima intalnire, pentru a va cunoaste mai bine:

1. Cat de importanta este pentru tine dezvoltarea personala? Atunci cand ambii parteneri lucreaza activ la propria lor dezvoltare, relatia nu se poate indrepta decat intr-o directie favorabila. Daca potentialul tau partener este constient, prezent si interesat de evolutia personala, inseamna si ca veti avea mai putine certuri inutile si mai putine orgolii.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.