Setari Cookie-uri

Când iubești pe cineva, îi faci loc în viața ta. Atât de simplu

Când iubești pe cineva, nu îl faci niciodată să se simtă neimportant. Când iubești pe cineva îi demonstrezi cu acțiuni cât de mult înseamnă pentru tine. Când iubești pe cineva, îți faci timp pentru el. Când iubești pe cineva, faci orice pentru a îi pune zâmbetul pe buze într-o zi dificilă. Când iubești pe cineva îi faci loc în viața ta. Da, atât de simplu. 

Când iubești pe cineva, îl așezi pe lista priorităților tale. Asta nu înseamnă că orice altceva din viața ta devine irelevant. Nu înseamnă că renunți la cei mai apropiați prieteni deoarece partenerul tău este singura persoană cu care merită să stai. Nu înseamnă că renunți la visurile tale și te sacrifici pentru a face loc partenerului. Înseamnă că petreci timp cu el. Înseamnă că îi iei în considerare sentimentele. Înseamnă că îți pasă de fericirea lui așa cum îți pasă de a ta.

Când iubești pe cineva, nu poți alege spontan opțiunea care îți face ziua mai bună fără să te gândești și la el. Nu poți lua în mod imprudent decizii egoiste care vor avea impact și asupra lui. Când iubești pe cineva, alegi să faci compromisuri... pentru că așa este normal într-o relație de iubire.

Citește și:

Cu toate acestea, să pui pe cineva pe primul rând în lista ta de priorități nu înseamnă că el va deveni prioritatea ta principala zi de zi, clipă de clipă. Vor fi zile în care vei dori să faci și altceva cu alți oameni, în care te vei ocupa de pasiunile tale, în care vei respecta promisiunile făcute prietenilor.

Partenerul de cuplu nu se poate aștepta să renunți la tot. Nu se poate aștepta să renunți la toată viața pentru el. Nu se poate aștepta să îl pui pe primul loc în fiecare zi... pentru că nu așa funcționează relațiile mature.

Când iubești pe cineva, promiți să ai grijă de el - chiar dacă asta înseamnă să ai mai mult de muncă. Planifici întâlniri. Răspunzi la mesaje. Apari la timp. Ești acolo când are nevoie de un umăr pe care să plângă. Îl surprinzi cu dovezi de iubire.

Citește și:

Când iubești pe cineva, te asiguri că îi arăți cât de mult ții la el. Te asiguri că vede că este important pentru tine. Te asiguri că vede că este o piesă importantă din lumea ta deoarece odată ce începe să se întrebe cât de mult îți pasă nu va mai trece mult timp până va pleca.

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.