Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din august 2021 ne reamintesc că fiecare sfârșit are un nou început

Furtunile energetice puternice ale lunii august ne îndeamnă să fim sinceri cu noi înșine. În următoarea perioadă vom primi semne divine de la Univers care ne vor arăta drumul pe care trebuie să mergem mai departe. Învățăm că fiecare sfârșit are un nou început, vindem răni vechi pe care până acum le-am tot bandajat și ne continuăm călătoria prin viață cu speranța că va fi mai bine.

Intrăm în luna august, a opta luna a lui 2021, ceea ce înseamnă că oficial suntem în a doua jumătate a acestui an. Universul ne sfătuiește să ne pregătim de o perioadă intensă de sentimente și emoții deoarece energiile puternice venite din spațiu vor avea un impact serios și direct asupra stărilor noastre.

Să explorăm energia puternică a lunii august:

2 august: Saturn în opoziție cu Soarele

Pe 2 august, puternicul Leu împarte opoziția cu Saturn (retrograd în Vărsător). În aceeste zile este posibi să avem stări și sentimente ciudate - parcă nu suntem văzuți de oamenii din jurul nostru în felul în care ne dorim noi. De asemenea, încrederea în noi poate fi la un nivel scăzut, îndemnându-ne să ne reevaluăm și să creăm o relație adevărată cu noi înșine.

Citește și:

8 august: Luna Nouă în zodia Leu

Luna Nouă răsare în semnul Leului, ajutându-ne să ne pregătim pentru un nou început. Acesta este un moment foarte bun pentru a descoperi și a împărtăși acele lucruri care ne fac speciali - mă refer la puterile noastre unice, diferite, creative.

Avem ocazia să lăsăm copilul interior să iasă, să se joace și să îi permitem să ne arate ce înseamnă fericirea adevărată. Ar trebui să ne îndreptăm atenția asupra activităților relaxante și a planurilor legate de sport, recreere, hobby-uri, romantism și întâlniri.

12 august: Perseide (ploaia spectaculoasă de stele)

Perseide sunt o ploaie de meteori ce a inceputinca din luna iulie, însă punctul de apogeu va fi atins în noapte de 12 spre 13 august, când numărul de meteori va ajunge la 160-200 de bucăți pe oră. Acest eveniment este un reminder anual pe care ni-l dă Universul pentru a nu mai fugi de probleme.

Citește și:

Este momentul să facem față conflictelor din viața noastră personală. Trebuie să fim sinceri și să spunem ce avem pe suflet.

19 august: Jupiter intră în opoziție

Această perioadă poate fi un moment în care încercăm să ne clarificăm niște lucruri, să înțelegem ce se întâmplă cu noi, însă va fi destul de dificil să ne aliniem gândurile cu sentimentele. Trebuie să avem răbdare și să nu luăm decizii importante.

Astrele ne sfătuiesc să privim în interior, în sufletul nostru, și să ajungem la o mai bună înțelegere a ceea ce avem nevoie cu adevărat.

22 august: Lună Plină în zodia Vărsător

Pe 22 august are loc a doua Lună Plină în zodia Vărsător. Această apare pentru a ne sugera să luăm decizii finale cu privire la situații pe care le tot amânăm. Această Lună Plină ne amintește din nou de nevoile noastre de a fi înconjurați de iubire și de înțelegere.

Citește și:

Este momentul să facem ceva în acest sens și să petrecem mai mult timp în preajma oamenilor la care ținem.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.