Setari Cookie-uri

Bella Santiago lansează Ay Guapito

După ce ne-a surprins odată cu lansarea primului single al său cu versuri în limba română, Bella Santiago schimbă ritmul și prezintă publicului o piesă cu versuri caliente: „Ay Guapito”. Compus de către Bella Santiago și Marius Moga, împreună cu  Mark Azekko și Cristian Tarcea, „Ay Guapito” este un single plin de pasiune și energie, potrivit pentru zilele hot de vară.

comunicat de presa: „Am fost atât de fericită că am pus în versuri cuvinte în limba filipineză pe care doi îndrăgostiți le folosesc atunci când se alintă. «Ay Guapito» este și despre frumusețea insulei pe care o avem noi în țara mea. Din motivul acesta m-am gândit că piesa asta este perfectă pentru vremea călduroasă, în care îndrăgostiții își petrec timpul pe insulă și își exprimă iubirea. Iși spun «mahal kita bebe ko» adică «te iubesc bebelușul meu». «Bebe» înseamnă în filipineză «bebeluș», dar îl folosim ca un alint intre iubiți. Sper să vă placă «Ay Guapito» precum îmi place și mie", povestește Bella.

Citește și:

Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent”, iar un an mai târziu a lansat „Unpredictable”, primul single și videoclip din cariera sa solo. În septembrie 2017 a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa ajunge până în finala Selecției Naționale Eurovision.

La finalul lui 2018, artista a câștigat inimile ascultătorilor și a fost desemnată marea câștigătoare „X Factor". Bella a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fată verde”, „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile lui Beyonce. În decembrie 2019, Bella Santiago a câștigat sezonul 14 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Până în prezent, artista a lansat piese precum „S.O.S”, „Army of Love”, „Pantera”, „Dulce Prisionero” și „Merg mai departe”, ce au adunat împreună milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.