Setari Cookie-uri

Billie Eilish a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera - Happier Than Ever

Billie Eilish a lansat albumul "Happier Than Ever", al doilea material discografic din cariera. 

comunicat de presa: Materialul contine 16 piese, printre care se regasesc si deja-lansatele track-uri "my future", "Therefore I Am", "Lost Cause" sau "NDA"

Continuând tradiția de pe albumul ei de debut, "Happier Than Ever" nu are compozitori sau producători externi și a fost scris de fratele lui Billie, FINNEAS, care a produs albumul în Los Angeles.

De asemenea, "Happier Than Ever" va fi disponibil ca seturi de cutii deluxe și super deluxe, precum și în 2 viniluri colorate, casete, cărți foto și CD exclusiv.

Pentru mai multe informații despre fiecare set, accesați www.billieeilish.com.

Billie Eilish a devenit rapid una dintre cele mai mari vedete care au apărut de la lansarea single-ului ei de debut „ocean eyes” și continuă să doboare recorduri cu muzica sa, care sfidează genuri. Albumul de debut, "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, a ocupat primul loc in Billboard 200 în SUA, precum și în alte 17 țări din întreaga lume la lansare și a fost scris, produs și înregistrat în întregime în casa copilăriei lor din Los Angeles. Billie Eilish a continuat să facă istorie ca cel mai tânăr artist care a primit nominalizări și a câștigat la toate categoriile majore, la premiile GRAMMY®. Billie Eilish este, de asemenea, cel mai tânăr artist care a scris și a înregistrat o piesă oficială James Bond - „No Time To Die.”

Citește și:

1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.