Setari Cookie-uri

Campion și la tricotaje. Tom Daley a fost surprins tricotând în tribune la Jocurile Olimpice de la Tokyo

O medalie de aur la înot și mega priceput la tricotat. Tom Daley a devenit unul dintre crush-urile noastre. 

Tom Daley - medaliat olimpic cu aur, susținător LGBT și mare fan tricotat. O adevărată comoară internațională.

Pozele cu Tom Daley, sportivul de origine britanică, tricotand în tribune la Jocurile Olimpice de la Tokyo au devenit virale pe internet. Acesta a mărturisit că pasiunea să pentru tricotat și croșetat l-au ținut "întreg la cap pe tot parcursul competiției."

Daley, în vârstă de 27 de ani, a descoperit recent pasiunea pentru tricotat și de atunci nu se mai oprește. Imaginea cu el a ajuns chiar și pe conturile oficiale de social media ale Jocurilor Olimpice:

"Oh, cine-i în poza asta? Doar campionul olimpic Tom Daley care tricotează în tribune." - a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Citește și:

Tom Daley a cucerit medalia de aur în proba sincron de sărituri în apă de pe platforma de 10 metri la Jocurile Olimpice. Imediat ce a câștigat medalia, el a ales să facă ceva cu adevărat special pentru a o proteja - a tricotat un săculeț.

"În această dimineață am făcut ceva drăguț pentru medalia mea, ca să nu se zgârie. Are drapelul Regatului Unit pe o parte și pe cel al Japoniei pe cealaltă parte. Totul intră frumos aici și am un săculeț în care să îmi transport medalia fără să se zgârie. Ce spuneți despre asta?” - a postat tânărul pe pagina să de tricotaje numită "Made With Love By Tom Daley" și începută în septembrie 2020.

A post shared by Tom Daley (@madewithlovebytomdaley)

Citește și:

Singurul lucru care m-a ținut cu mintea sănătoasă în tot acest timp este dragostea mea pentru croșetat, tricotat și broșat. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din această comunitate pentru că mă urmăresc." - a fost mesajul lui Daley.

foto main goffkein.pro, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.