Setari Cookie-uri

Fără Profesor. Fără plan. Fără speranță. NETFLIX LANSEAZĂ TRAILERUL OFICIAL PENTRU LA CASA DE PAPEL PARTEA 5: VOLUMUL 1

LUPTĂ ÎNTOTDEAUNA. NU CAPITULA NICIODATĂ. Războiul începe pe 3 septembrie 2021.

comunicat de presa: 100 de ore care par a fi 100 de ani. Așa descrie Tokyo felul în care se simte în trailerul oficial al primului volum La casa de papel Partea 5. Profesorul dezvăluie că rezervorul de apă a fost găsit în timp ce colonelul Tamayo se pregătește ca armata să intre în Banca Spaniei.

Este unul dintre cele mai incerte momente pentru Bandă. Sunt în pericol și se pare că acesta va fi cu adevărat sfârșitul lor. Își vor aduna forțele, luptând împotriva șanselor... încă o dată? La urma urmei, ei sunt Rezistența.

La casa de papel Partea 5 va fi lansat în două părți: volumul 1, pe 3 septembrie 2021, iar volumul 2, pe 3 decembrie 2021.

Distribuția îi include pe: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa.

Citește și:

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.