Setari Cookie-uri

12 Adevaruri dure care te vor ajuta sa iti gasesti sufletul pereche

Dragostea reala este dificila. Este matura. Este complicata. Pentru a gasi iubirea adevarata, ar trebui sa stii aceste adevaruri dure: 

1. Sufletul tau pereche nu va fi perfect. Nici tu nu vei fi perfecta. Intre voi vor exista neintelegeri. Vor exista certuri. Vor exista greseli. Ce conteaza cu adevarat intr-o relatie nu este perfectiunea, ci modul in care gestionati imperfectiunile voastre - si acesta trebuie facut intr-un mod rezonabil si respectuos.

2. Cand nu sunteti de acord, amintiti-va ca sunteti amandoi in aceeasi echipa. Ar trebui sa luptati impotriva unei probleme, nu unul impotriva celuilalt.

3. Este important sa invatati cum sa va plictisiti impreuna. Nu trebuie sa fiti tot timpul in miscare, sa faceti lucruri, sa planificati lucruri, sa va distrati. Din cand in cand este bine sa stati si sa nu faceti nimic. Sa nu vorbiti unul cu altul - si sa va simtiti ca acasa.

4. Intr-o relatie este de munca - nu este intotdeauna distractie. Nu vei ramane o vesnicie indragostita pana peste cap. Rutina se va instala si de atunci va incepe relatia reala.

Citește și:

5. Uneori poti oferi tot ce ai tu mai bun si totusi nu va fi suficient pentru cineva.

6. Nu este suficient sa iubesti. Daca vrei o dragoste de durata, trebuie sa depui in mod constant efort.

7. In timpul unui conflict, nu spune ceva ce vei regreta mai tarziu. Certurile sunt temporare, insa oamenii nu uita cuvintele dureroase.

8. Partenerul tau ar trebui sa fie si cel mai bun prieten al tau.

9. Nu insela. Niciodata. Daca nu mai vrei sa fii cu o persoana, spune-i.

10. Accepta cand gresesti si accepta ca partenerul tau nu va accepta intotdeauna ca greseste. Accepta scuze, accepta complimente.

11. Daca ai indoieli ca persoana cu care esti nu este partenerul potrivit pentru tine, atunci acesta este clar un semn destul de bun ca nu este. Daca iti pui de mai multe ori sub semnul intrebarii relatia in care esti, atunci nu merita efortul. Mergi mai departe si gaseste fericirea adevarata.

Citește și:

12. Nu te certa daca iti este foame sau esti obosita. Nu te certa daca esti distrasa de altceva. Nu te certa prin mesaje. Nu te certa despre lucruri pe care niciunul dintre voi nu le poate controla. Trage un pui de somn, mananca ceva, lasa sa treaca. Daca ramane in continuare o problema, atunci discuta cu rabdare si incearca sa o rezolvi.

13. Nu uita de limitele sanatoase. Este important sa va sprijiniti reciproc atunci cand unul dintre voi trece printr-o perioada grea. Totusi, nu este sanatos, sa va asumati sarcinile unul altuia.

"Toată lumea spune că dragostea doare, dar aceasta nu este adevărat. Singurătatea doare… Respingerea doare… Să pierzi pe cineva drag doare… Invidia doare… Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea, însă în realitate dragostea este singurul sentiment care acoperă toată durerea şi poate face pe cineva să se simtă bine din nou. Dragostea este singurul aspect din această lume care nu doare." - Liam Neeson.

Citește și:

foto main Breslavtsev Oleg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.