Setari Cookie-uri

Trupa VUNK lansează lyric video-ul piesei Dă-mi-o tu

VUNK lansează lyric video-ul piesei inclusă pe albumul „Domnul Portocaliu și Mașina Timpului” lansat în 2019, „Dă-mi-o tu”

comunicat de presa: La 2 ani de la lansarea albumului „Domnul Portocaliu și Mașina Timpului”, VUNK lansează lyric video-ul piesei „Dă-mi-o tu”, extrasă de pe album. Piesa a fost compusă de către Cornel Ilie și Gabriel Maga, iar lyric video-ul a fost realizat de SAN, design-ul versurilor aparținând lui Mihai Sighinaș.

Pentru a aniversa 25 de ani de la formarea trupei, VUNK a lansat în 2019 un album nou și un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea „Déjà-vu. 25 de ani de VUNK” și pe albumul ”Domnul Portocaliu și Mașina Timpului” și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie.

VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul "Vino, du-te", care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutul acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în "sufragerie", pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, "Scapă-mă de ea", “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, "De azi încep să te uit". Ultima piesă lansată de trupă în aprilie, „Ultimul Anunț”, a fost o colaborare de succes cu Ioana Ignat, piesa ajungând pe locul 11 în Trending pe YouTube și în top 10 pe MediaForest.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.