Setari Cookie-uri

The Weeknd lanseaza single-ul Take My Breath

The Weeknd lansează single-ul foarte așteptat „Take My Breath”, prima piesa de pe viitorul său album, așa cum a fost anunțat în interviul copertii GQ, săptămâna aceasta.

comunicat de presa: Piesa exemplifică abilitatea lui The Weeknd de a-și evolua, în mod constant, sunetul și priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este însoțită de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.

Weeknd a postat despre noul material o serie de tweets, culminând cu un trailer pe care l-a împărtășit duminica trecută. Luni dimineață, GQ a debutat primul număr la nivel mondial, cu aceeasi coperta pe toate editiile, fapt care nu s-a mai intamplat în ultimii 90 de ani. În interviul GQ, The Weeknd a sugerat ceea ce ascultătorii ar putea anticipa viitoarea înregistrare. În aceeași zi, The Weeknd a dezvăluit un fragment din „Take My Breath”, împreună cu data lansării.

„Take My Breath” marchează cel mai recent material al lui Weeknd de la lansarea albumului său "After Hours", apreciat de critici, lansat în martie 2020. After Hours este al patrulea album #1 al lui The Weeknd și este certificat cu dublu platină de catre RIAA, avand peste 15,7 miliarde de ascultari. "After Hours" a ocupat primul loc in topurile din 20 tari, inclusiv Canada și Regatul Unit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.