Setari Cookie-uri

3 Chestii lansează FERRARI

După ce au cucerit publicul cu aventurile incredibile prin care au trecut zi de zi în serialul de succes „Moldovenii”, dar și cu serialul „40 De Zile” unde înlocuiesc cușmele cu pălării vintage ce ne aduc aminte de filmele clasice cu mafioți, 3 Chestii lansează „FERRARI”, o piesă manifest cu mult umor.

comunicat de presa: Videoclipul piesei îi are ca protagoniști pe Aurica și Mitică, alături de alte personaje îndrăgite din serialul „Moldovenii”.

„După ce mi-a venit această idee m-am apucat să scriu versurile împreună cu Andreea și ne-am dus la studio să înregistrăm piesa. O să fie o piesă super tare. Dacă v-a plăcut «Laila», cu siguranță o să vă placă și «FERRARI». Filmările videoclipului au ieșit exact cum mi-am propus și cum ne-am imaginat”, povestește Petronel.

3 ​Chestii este proiectul îndrăzneţ al unor tineri ieşeni plini de umor, ce a demarat în 2016, iar în prezent a adunat peste 1,4 milioane de abonați pe YouTube. Petronel Gabriel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ au dat viață proiectului ale căror personaje memorabile au devenit virale. Cei doi îşi gândesc scenariile şi creează personajele, într-o manieră originală cu un accent moldovenesc inconfundabil. Petronel și Iulian se inspiră din întâmplări ale vieţii de zi cu zi, sunt foarte atraşi de natura umană, tipologii, atmosfera rurală şi de autenticitate.

Printre cele mai apreciate clipuri ale băieților se numără: „Cauciucurile de iarnă“, „Atunci când îl iei pe Mitică la ocazie“ sau episodul „Romică Colegu: Urmărirea“, ce împreună au adunat 30 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al creatorilor de conținut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.