Setari Cookie-uri

6 Semne că ești conectată la sinele tău superior și îți trăiești viața după cum îți dictează inima

Iată care sunt semnele că ești conectată la sinele tău superior și că îți trăiești viața după cum îți dictează inima: 

În sfârșit ești acolo unde trebuie să fii. Nu mai încerci să mulțumești pe nimeni, ești fericită așa cum ești și te bucuri de viață fără să îți mai peste de ce spun sau fac ceilalți.

Indiferent de ceea ce faci, cineva nu va fi mulțumit. Cineva va crede că alegerile tale sunt greșite. Și cineva îți va spune ce ar trebui să faci în schimb. Indiferent de calea pe care mergi, cineva parcă merge mai bine. Cineva va fi înaintea ta. Însă dacă te conectezi la tine însăți, la sinele tău superior, te accepți pentru ceea ce ești și încerci să îți trăiești viața după cum îți dictează inima, nimic din toate acestea nu vor mai conta pentru că vei avea ceva mult mai frumos decât aprobarea și iluzia succesului: o viață pe care tu o simți potrivită, bazată pe propriile dorințe, nevoi, valori și priorități.

Citește și:

Iată care sunt semnele că ești conectată la sinele tău superior și că îți trăiești viața după cum îți dictează inima:

1. Ești sinceră cu tine în legătură cu ceea ce crezi, simți, vrei și ai nevoie

Ai înțeles că trebuie să fii sinceră cu tine înainte de a fi sinceră cu oricine altcineva. Îți găsești timp pentru a te conecta cu tine, a te asculta și a îți da seama cine ești cu adevărat, ce simți și ce îți dorești de la viață.

2. Îți împărtășești liber gândurile și sentimentele

Chiar dacă îți este teamă de ce ar spune alții sau tinzi să minți doar pentru a nu supără pe cineva, te împingi să vorbești atunci când ai ceva de spus - și refuzi să pui frâu liber gândurilor și sentimentelor tale doar pentru ca oamenii din jur să nu se simtă inconfortabil.

Citește și:

3. Îți asculți sufletul, îți onorezi nevoile

Știi ce trebuie să faci pentru a te simți echilibrată din punct de vedere fizic, mental și emoțional - îți prioritizezi aceste lucruri chiar dacă asta înseamnă să spui "Nu" altor persoane. Da, uneori va trebui să faci sacrificii, însă înțelegi că nu este egoist să îți onorezi nevoile pentru că ele sunt cele care contează cel mai mult.

4. Nu-ți mai pasă de ce spun alți oameni

Unii oameni te plac, alții nu... și nu ai nimic de comentat. Nu încerci să fii pe placul tuturor (lucru imposibil, bineînțeles) și înțelegi că uneori ii poți dezamăgi pe cei din jurul tău. Însă tu ești tu și nu îți mai pasă de ce spun despre tine alții.

5. Te concentrezi mai mult pe propriile tale valori și mai puțin pe ce consideră societatea important

Citește și:

Știi că valorile tale sunt busola ta în viață și că ele se schimbă în timp. Nu încerci să urmezi ce îți spune societatea că este bun pentru tine pentru că tu vrei să trăiești o viață care nu arată bine doar pe hârtie, ci se și simte bine în sufletul tău.

6. Îți permiți să evoluezi

Acesta este probabil cel mai dificil lucru pe care îl faci deoarece te scoate din zona de confort și te face să îți asumi riscuri, să îndrăznești mai mult, să te eliberezi de anumite aspecte ale vieții tale, să închizi unele capitole și să schimbi drumul pe care mergi chiar dacă încă nu știi ce urmează. Și astfel de lucruri fac doar oamenii cu adevărat curajoși.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.