Setari Cookie-uri

4 trucuri pentru cel mai frumos bronz din viata ta

E vara si te vei bronza – intentionat sau neintentionat. E important sa ai pielea pregatita pentru soare, astfel incat sa nu te confrunti cu pete si textura neuniforma.

Nu iti recomand sa te expui la soare ore intregi, pentru ca, oricat de mult te-ai proteja, pielea va avea de suferit. Totusi, fie ca alegi sa te bronzezi natural sau folosind produse autobronzante, trebuie sa stii ca exista cateva lucruri pe care le poti face ca sa te bucuri de un bronz auriu si uniform. Iata 4 trucuri pentru cel mai frumos bronz din viata ta:

1. Exfoliaza-ti pielea cu blandete. In timp ce exfolierea dura, cu particule abrazive, poate irita pielea si duce astfel la o bronzare neuniforma sau la arsuri solare, o exfoliere blanda este necesara pentru a elimina straturile de celule moarte si a preveni astfel petele pigmentare.

2. Hidrateaza in profunzime. Iti recomand sa renunti o vreme la uleiurile de corp ca mijloc de hidratare, pentru ca acestea nu se absorb in piele la fel de bine precum o lotiune de corp. Investeste intr-o lotiune ultra hidratanta, care impreuna cu exfolierea va elimina textura de la suprafata si va netezi pielea, astfel incat sa te bucuri de un bronz perfect, fie el natural sau prin produse autobronzante.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.