Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 23-29 august

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în ultima săptămână plină a lunii august.

Balanță

Mă eliberez de trecut și învăț să trăiesc acum... pentru că acum este viața mea. Nu mai contează ce s-a întâmplat, îmi învăț lecțiile și merg mai departe bucurându-mă de acest drum minunat.

Scorpion

Nu sunt definită de trecutul meu. Sunt definită de prezent, de acțiunile pe care le iau fix acum, de ce simt în acest moment.

Săgetător

Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită. Îmi deschid sufletul în față Universului și îi permit să îmi arate planul pe care îl are pregătit pentru mine.

Capricorn

Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagina și să merg mai departe. Știu că lucruri minunate mă așteaptă.

Citește și:

Vărsător

Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi. Îmi promit să am încredere în mine și să nu renunț la ce îmi doresc indiferent de cât de mari sunt obstacolele care stau în calea mea.

Pești

Nu pot controla fiecare lucru care se întâmplă în viața mea, însă pot controla cum răspund la acestea. În răspunsul meu este cea mai mare putere a mea.

foto main AlenaMorgana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.