Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (23-29 august)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am curajul să lupt pentru ceea îmi doresc. Am curajul să nu renunț la visurile mele. Am curajul să merg mai departe pe acest drum pentru că știu că este cel potrivit pentru mine.

Mantră pentru ziua de marți:

Încerc să exersev recunoștință chiar și în mijlocul frustrării și disperării astfel încât să văd mai bine posibilitățile pozitive din jurul meu.

Mantră pentru ziua de miercuri:

În loc să stau supărată, voi învăța lecția. În loc să simt invidie, voi simți admirație. În loc să îmi fac griji, voi lua măsuri pozitive, În loc de îndoială, voi avea încredere.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi aleg să fac ceva mărunt pentru un vis de-al meu. Astăzi aleg să preiau controlul și să merg pe acest drum. Puțin câte puțin și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Mantră pentru ziua de vineri:

Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Mantră pentru ziua de duminică:

Grija este o pierdere masivă de timp și de energie. Aceasta nu schimbă nimic, doar complică și mai mult lucrurile. Astăzi aleg să elimin definitiv grija din gândurile mele.

Citește și:

foto main Natali art collections, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.