Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 16-22 august

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în această săptămână a lunii august.

Balanță

Drumul meu este unul special. Știu asta. Nu mă mai iau după ce îmi spun oamenii din jur și învăț să îmi ascult intuiția. Încerc să mă las ghidată de suflet pentru că el știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Scorpion

Nu îmi mai fac griji pentru lucrurile pe care nu le pot controla. Învăț să mă eliberez de tot ce mă ține în spate și să mă concentrez pe ceea ce contează cu adevărat. Liniștea va veni în viața mea în curând.

Săgetător

Aleg să trăiesc așa cum îmi dictează inima. Aleg să nu mai țin cont de ce spun oamenii din jurul meu. Aleg să îmi fac sufletul fericit.

Capricorn

Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Citește și:

Vărsător

Învăț să am răbdare și să nu mai grăbesc lucrurile. Nu mai lupt cu morile de vânt și las Universul să îmi arate drumul potrivit pentru mine pentru că știu că el are un plan mult mai frumos decât ce îmi doresc eu de la viață.

Pești

De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

foto main AlenaMorgana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.