Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 august ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă să faci schimbări importante în viața ta; ieși din zona de confort și descoperă ce înseamnă să trăieșți cu adevărat. Să îți faci planuri frumoase și să descoperi lucruri noi. Nu mai amâna momentul, acum se întâmplă viața ta.

Capricorn - Trebuie să renunți să crezi că viața este perfectă

Nu, nu trebuie că fiecare zi să fie una specială. Sunt zile frumoase și zile mai puțin frumoase așa cum sunt emoții bune și emoții mai puțin bune. Acceptă-le ca fiind parte din viața ta și continuă-ți drumul. Între timp, nu uita să îți numeri binecuvântările.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea

Viața nu este perfectă, oamenii nu sunt perfecți, nimeni (și nimic) în lumea asta nu este perfect. Învață să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea, să accepți și să trăiești viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru ziua de mâine; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru acum.

foto main Katerina Izotova Art Lab, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.