Setari Cookie-uri

Shawn Mendes lanseaza single-ul 'Summer Of Love', in colaborare cu Tainy

Shawn Mendes a lansat noul său single „Summer Of Love”, alaturi de Tainy. Piesa este produsă de Tainy și NEON16. 

comunicat de presa: Videoclipul a fost filmat în Mallorca, Spania, în regia lui Matty Peacock, care anterior a regizat videoclipul „Wonder” al lui Shawn, precum și videoclipuri pentru Selena Gomez, Billie Eilish și Khalid, printre altele.

„Sper că acest cântec îi va face pe oameni să se simtă liberi, liberi de greutatea vieții, chiar dacă doar pentru o clipă”, spune Mendes.

„Inspirația a fost de a avea câteva luni libere pentru a avea o vară adevărată cu oamenii pe care îi iubesc. Partea mea preferată despre crearea acestuia a fost să am ocazia de a lucra în studio cu Tainy. A fost o experiență specială, deoarece este un producător incredibil", adauga artistul.

Despre piesă, Tainy a spus: "Lucratul cu Shawn a fost atât de ușor și, cu adevărat, organic, ca să fiu sincer. El este un adevărat muzician și vocalist, dar, în afară de asta, energia pe care a adus-o în studio a fost super autentică, așa că am creat o muzică bună. Chimia este acolo și o puteți auzi în muzică. SOL (Summer Of Love) are o senzație de „vara de vară”, condusă de chitare și acorduri principale, așa că am vrut doar să-i ofer mai multă mișcare și bas. Acest lucru asociat cu vocea lui Shawn a făcut-o să se potrivească perfect."

Citește și:

Cel mai recent, Shawn a făcut echipă cu cantautorul, muzicianul și producătorul columbian Camilo pentru a lansa„ KESI (Remix) ”. Anul trecut, Shawn a ajuns pe locul 1 pe Billboard Top 200 cu al patrulea album de studio - Wonder. Aceasta a marcat a patra lansare care ajunge pe primul loc, consecutiv.

Cântărețul / compozitorul născut în Toronto, Shawn Mendes, a lansat în 2020 cel mai așteptat album de studio, Wonder, care a primit recenzii foarte bune. În 2019, Shawn a fost nominalizat la GRAMMY pentru „Cel mai bun show de duo pop / grup” pentru „Señorita”, single-ul său alături de Camila Cabello. Shawn are aproape 60 de miliarde de ascultari și 10,5 miliarde de vizionări. În 2017 și 2018 a ocupat locul „21 Under 21” al Billboard și a fost prezent in Forbes „30 Under 30”.
În 2018, ROI Influencer Media l-a recunoscut pe Shawn ca fiind cel mai influent artist și cel mai influent adolescent pe toate platformele de socializare. În 2019, Shawn a lansat Fundația Shawn Mendes, care urmărește să inspire publicul lui Shawn, generația tanara de astăzi.

Conducând un nou val de muzică latină de peste un deceniu, renumitul producător și artist, Tainy, este creierul din spatele celor mai iconice hituri ale muzicii. Tainy a produs rezultate care definesc cariera pentru nenumărați artiști, precum și pentru Daddy Yankee, Bad Bunny, J Balvin, Rosalia, Lauren Jauregui, Zion & Lennox, Anuel, Ozuna, Don Omar, Wisin & Yandel, Kali Uchis, Rauw Alejandro, Jhay Cortez.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.