Setari Cookie-uri

LORDE a revenit cu albumul Solar Power

LORDE lansează al treilea album de studio, foarte anticipat, "Solar Power". Albumul se bucura deja de recenzii stelare. "Solar Power" include 12 piese și este produs de Jack Antonoff, cu care LORDE a colaborat la "Melodrama".

comunicat de presa: „Solar Power este o mulțime de lucruri, dar mai mult decât orice, sună ca o adevărată autonomie. În vremuri de durere de inimă, durere, dragoste profundă sau confuzie, mă uit la lumea naturală pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să mă sintonizez. Iată ce s-a întâmplat", a declarat Lorde.

Pentru a onora lumea naturală, Lorde prezintă albumul într-un format unic: o cutie muzicală ecologică va fi disponibilă pentru cumpărare ca alternativă la un CD. Această ofertă inovatoare va conține un conținut vizual suplimentar, note scrise de mână, fotografii exclusive și un card de descărcare. Cardul va oferi cumpărătorilor o descărcare de înaltă calitate a muzicii, două piese bonus exclusiv și acces la câteva surprize speciale pe parcurs.

Citește și:

Când vorbeste despre conceptul din spatele albumului, Lorde spune: „M-am hotărât imediat în procesul de realizare a acestui album că am vrut, de asemenea, să creez o alternativă la CD, prietenoasă cu mediul înconjurător. Am vrut ca acest produs Music Box să fie similar ca dimensiune, formă și preț cu un CD, să trăiască alături de el într-un mediu de vânzare, dar să fie ceva care să se deosebească și care să fie dedicat naturii în evoluție”.

La începutul acestei veri, Lorde și-a anunțat datele turneului mondial din 2022. Turneul cu peste 40 de show-uri este primul turneu din America de Nord, din 2018, și începe în Nashville, pe 3 aprilie, la Opry House, si se încheie la Santa Barbara Bowl, pe 7 mai.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.