Setari Cookie-uri

Olivia Rodrigo a lansat videoclipul piesei Brutal

Olivia isi continua anul exceptional prin lansarea videoclipului piesei “Brutal”, de pe noul album “Sour”.

comunicat de presa: Videoclipul este regizat de Petra Collins si este realizat pe iPad folosind Apple Pencil si Procreate App. Lansarea a avut loc pe 23 august, ziua in care piesa a fost certificata cu discul de platina in America. In mai putin de 24 de ore videoclipul a acumulat peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Materialul de debut al Oliviei, “Sour”, a aparut pe 21 mai 2021 si include hit-urile “drivers license”, “Déjà vu” si “good 4 u”. Albumul a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 cu 295.000 de copii vandute; este unul dintre cele mai de succes albume aparute in acest an, fiind al 12-lea cel mai ascultat album al unei artiste, din istoria Spotify. Proiectul muzical a doborat recordul pentru cele mai multe stream-uri in prima saptamana, pentru un album cantat de o artista, acumuland 385 milioane de redari.

Albumul este certificat cu 5 discuri de aur si 4 de platina in noua tari diferite, fiind cel mai consumat album feminin in America si al doilea per total. Cele 11 piese au debutat in Top 30 Billboard Hot 100, 3 melodii fiind in Top 10.
In Romania, “Sour” a petrecut 12 saptamani in Top 5 Apple Music Albums, fiind in primele doua saptamani de la debut pe primul loc. Pe Spotify Romania, toate cele 11 piese au debutat in Spotify Top 100, acestea mentinandu-se timp de 12 saptamani in Top 200.

Tracklist “Sour”:

Brutal
Traitor
Drivers License
1 step forward, 3 steps back
Deja Vu
Good 4 u
Enough for you
Happier
Jealousy, Jealousy
Favourite crime
Hope ur ok

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.