Setari Cookie-uri

Draga mea, tu nu esti pentru oricine. Pune-te deoparte!

Tu nu esti pentru toata lumea. Exista in tine trairi pe care oamenii obisnuiti nu le vor putea intelege niciodata, furtuni care iti alearga prin corp pe care unii nu vor avea niciodata curajul de a le rezista si o iubire atat de intensa de care multi de vor speria. 

Vezi tu, in sufletul tau este o dragoste care poate schimba radical un suflet. Si aceasta va rasari la un moment dat si nu vei mai putea niciodata sa o stingi. Te vei indragosti profund de cineva care are o inima fix ca a ta - blanda, tacuta, plina de visuri minunate si de planuri pentru a isi trai viata. Vei fi vesnic atasata de suflete care simt la fel de mult cum simti tu.

Draga mea, tu nu esti pentru oricine. Pune-te deoparte!

Esti o bijuterie rara. Esti genul de suflet care iubeste oamenii nu pentru ceea ce este evident la suprafata, ci pentru ceea ce este ascuns sub mastile lor. Nu te vei indragosti de modul in care arata, de ochii in care te poti pierde, de mainile catifelate, de zambetul cuceritor... ci mai degraba de puterea cu care lupta atunci cand intampina un uragan de probleme. Te vei indragosti de modul in care ochii lor vor sclipi cand te vor auzi vorbind de lucrurile care te pasioneaza cu adevarat. Te vei indragosti de caldura sufletului pe care o vei simti cand vei fi imbratisata. Te vei indragosti de inima cu care viseaza si de modul in care iubeste lumea.

Citește și:

Nu, tu nu esti pentru oricine.

Esti pentru un alt tip de oameni. Pentru alte suflete. Pentru alte inimi. Esti pentru cei care simt la fel de intens si iubesc cu aceeasi patima. Esti pentru cei care stiu ca viata este un roller coaster si nu se dau batuti. Esti pentru cei care gasesc motive sa zambeasca chiar si in cele mai dificile clipe. Esti pentru cei care se ridica de la pamant si merg mai departe indiferent de cat de greu este momentul prin care trec. Esti pentru cei care sunt recunoscatori clipa de clipa pentru cat de frumoasa este viata lor.

Nu, tu nu esti pentru oricine. Si din aceste motive sper sa nu permiti oamenilor sa te condamne pentru ca esti prea sensibila, prea moale, prea tematoare. Pentru ca tu nu vrei sa fii perfecta... vrei sa fii reala.

Sper cu adevarat sa imbratisezi cine esti... deoarece exista ceva minunat in sufletul tau care poate schimba vieti. Nu ascunde acea scanteie... pentru ca este speciala. Este divina.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.