Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (30 august - 5 septembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra pentru ziua de luni:

Profit de ultimele zile ale acestei veri si ma bucur cu adevarat de toate lucrurile frumoase pe care Universul le scoate in fata mea. Traiesc cu adevarat si imi simt sufletul fericit. Sunt mai linistita ca niciodata.

Mantra pentru ziua de marti:

Imi invat lectiile. Aceasta ultima zi a verii este una pentru reflectare. Accept ce s-a intamplat, inchid usa trecutului si merg mai departe cu viata mea. Ma asteapta un nou inceput mai frumos ca niciodata.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Bun venit, draga toamna. Sa fii minunata! Sa fii speciala. Sa fii cu zambete si fericire. Astazi aleg sa imi indrept inima catre Univers si sa manifest doar energie pozitiva. Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza.

Citește și:

Mantra pentru ziua de joi:

Nu ma dau batuta. Am incredere in mine. Am incredere in puterea mea de a ma adapta schimbarilor. Accept tot ce mi se intampla si merg mai departe cu viata mea. Sunt acolo unde trebuie sa fiu.

Mantra pentru ziua de vineri:

Cultiv iubire in inima mea si aduc liniste in sufletul meu. Ma eliberez de toata energia negativa si permit gandurilor toxice sa imi paraseasca mintea pentru ca ele nu fac parte din mine; sunt doar trecatoare.

Mantra pentru ziua de sambata:

Inceputul acestui weekend ma gaseste cu zambetul pe buze. Sunt fericita si linistita pentru ca viata mea este cu adevarat minunata. Invat sa apreciez tot ce am si sa ma bucur de calatorie fara sa ma mai grabesc catre destinatie.

Mantra pentru ziua de duminica:

Universul are un plan special pentru mine; nu imi mai fac griji pentru ce urmeaza sa se intample, fac un pas in spate si ii permit divinitatii sa preia controlul si sa ma indrume catre ce este potrivit pentru mine.

Citește și:

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.