Setari Cookie-uri

Vrei să știi ce este iubirea adevărată în această toamnă? Atunci îndrăgostește-te de tine

Ar trebui să nu mai aștepți pe cineva pentru a primi iubire. Pentru că dragostea începe cu tine. 

Nu aștepta să fii într-o relație pentru a te simți completă. Da, o persoană poate aduce puțin mai multă fericire la fericirea ta. O persoană te poate face să râzi mai mult. O persoană îți poate reaminti că ești iubită. Dar nu te completează.

Nu mai aștepta că cineva să îți ofere dragoste. Pentru că dragostea începe cu tine. La sfârșitul zilei, când toată lumea pleacă, te ai doar pe tine. Și tu meriți iubire. Nu de la cineva anume... ci doar de la tine. Pentru că nu poți aștepta ca cineva să te iubească dacă tu nu știi să te iubești.

Iubirea începe să vină în viața ta atunci când te hotărăști să te ridici de la pământ și să ai grijă de tine în loc să aștepți ca cineva să facă asta.

Iubirea începe să se întâmple atunci când îți urmărești visurile în loc să visezi în secret la cineva care să îți construiască un imperiu.

Citește și:

Iubirea începe să se întâmple când îți iei soarta în mâini și îți trăiești viața așa cum îți dorești, căutând clipă de clipă să fii fericită.

Luptă pentru ceea ce îți dorești.

Schimbă ce vrei să schimbi.

Împlinește-ți visuri.

Pleacă acolo unde vrei să mergi.

Iubirea începe să se întâmple atunci când ești prea concentrată să te faci fericită în loc să îți faci griji că trebuie să faci totul singură. Iubirea începe să se întâmple când ești prea motivată să lucrezi la obiectivele tale. Când ești prea ocupată să îți construiești un viitor mai bun pentru că știi că meriți o viață mai bună.

Iubirea te găsește când, în sfârșit, ai învățat să îi permiți Universului să îți arate drumul pe care trebuie să mergi. Când, în cele din urmă, ți-ai pus soarta în mâinile lui. Când ai decis să nu mai suferi, să închizi ușa trecutului și să mergi mai departe cu viața ta. Să trăiești în prezent și să fii recunoscătoare pentru fiecare clipă în care ești cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Iubirea vine la tine când nici nu te aștepți. Când nu o mai cauți cu disperare. Ea vine natural. Fără niciun efort. Iar... până atunci, iubește-te și continuă să lucrezi pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Pentru a te iubi necondiționat. Pentru a te face fericită.

Fii propriul tău suflet pereche. Fii iubirea de care ai nevoie.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.